Lohjan kaupunginorkesterin Mozartin seurassa -konsertti on 25.5. klo 19 Laurentius-salissa. Konsertin ohjelmisto on sairastapauksen vuoksi muuttunut. Illan säveltäjä, Wolfgang Amadeus Mozart, pysyy kuitenkin samana, ja kuulijoita tulee ilahduttamaan pianisti Emil Holmström ennakkotietojen mukaisesti.

Lohjalaisille jo tutuksi tullut Emil Holmström on erittäin monipuolinen genrerajoja mennen tullen ylittävä pianovirtuoosi. Hän viihtyy kaikkialla suurista konserttisaleista pieniin klubeihin. Sibelius-Akatemiassa Erik T. Tawaststjernan johdolla suoritettujen piano-opintojen lisäksi Holmström on opiskellut sävellystä ja satsioppia ja täydentänyt opintojaan Pariisissa sekä lukuisilla mestarikursseilla ja saanut opetusta maailman huippupianisteilta. Holmström on konsertoinut solistina, kamarimuusikkona ja lied-pianistina eri puolilla Eurooppaa, Amerikan mantereilla, Japanissa ja Australiassa. Holmström on tuttu näky myös musiikkifestivaaleilla ja orkesterien solistina. Holmström myös järjestää aktiivisesti erilaisia musiikkitapahtumia, esimerkiksi Klassinen Hietsu -konserttisarjaa. Perusohjelmiston lisäksi Holmströmin ohjelmistoon kuuluu suuri määrä uutta musiikkia. Erityisen kiinnostuksen kohteena Holmströmillä on 1800-luvun flyygelit. Emil Holmström on valittu vuodesta 2023 alkaen PianoEspoo-festivaalin taiteelliseksi johtajaksi. Hän seuraa tehtävässä vuosina 2015–2021 festivaalia luotsannutta Paavali Jumppasta.

MOZARTIN SEURASSA – Pianokonserttojen kevät ja Emil Holmström

to 25.5 klo 19 konsertti, Laurentius-sali

Mozartin seurassa 25.5. konsertin ohjelma on muuttunut. Tästä hyvityksenä Orkesteri tarjoaa kaikille lipun ostaneille konsertin väliajalla kahvin ja valitsemanne minibebeleivoksen hyvitykseksi. Bebelajitelmassa on makuina punaherukka, raparperi, mustikka ja lakka.
 
Uusi ohjelmisto: 
W.A Mozart: Kvintetto pianolle ja puhaltajille Es-duuri, K. 452 
W.A Mozart: Huilukvartetto nro 3 C-duuri, K 285 b
väliaika
W.A. Mozart: Pianokvartetto g-molli, K. 478 
 
Esiintyjät:
Emil Holmström, piano 
Linda Suolahti, viulu
Valerie Lassfolk, alttoviulu 
Jukka Tyrväinen, sello 
Mari Kunnari, huilu 
Kimmo Leppälä, klarinetti
Keijo Silventoinen, oboe 
Etienne Boudreault, fagotti 
Tuomas Harri, käyrätorvi
 
 
lippuhinnat:20€/25€ NetTicket.fi
ovelta 30€

Emil Holmström
Emil Holmström