Lohjan Teatterin esityskausi 2018 oli yksi menestyksekkäimmistä kausista vuosiin.

Kevätkaudella esitetty koskettava draama Katoava maa keräsi katsojia 1887. Lastennäytelmä, klassikkosatu Ihmemaa Oz herätti myös kiinnostusta erityisesti koululuokissa ja keräsi yhteensä 2657 katsojaa. Syyskaudella katsojia ilahdutti komediasävytteinen maailman menestysmusikaali Nunnia ja Konnia, jossa täyttöaste oli huimat 98 prosenttia. Katsomo täyttyi iloisista katsojista, joita oli yhteensä 4049.

Koko kauden katsojamääräksi tulee yksi kaikkien aikojen huipputuloksista, 8593 katsojaa. Lohjan Teatteri ylitti reilusti kaupungin asettamat tulotavoitteet.

Ihmemaa Oz

Esityskauden aikana teatteria oli Lohjan Teatterissa harrastamassa kuutisenkymmentä harrastajanäyttelijää sekä muutamia ammattimuusikoita ja ääniajajia, nelihenkisen vakituisen henkilökunnan lisäksi.

Teatteri tarjosi kauden aikana harjoittelupaikan opiskelijalle puvustamossa ja yhteistyötä tehtiin myös Nuorisopajan ja Linkin kanssa lavastamossa. Musiikkiopiston oppilaat olivat mukana musikaalin taustanauhoissa.

Lohjan Teatteri jatkoi yhteistyötoimintaa paikallisten taiteilijoiden kanssa antamalla heille näyttelytilaa kahviossa. Teatterilaiset osallistuivat esiintyjinä moneen kaupungin ja järjestöjen järjestämään tilaisuuteen, esimerkiksi kävelykatutapahtumaan ja Omenakarnevaaleille.

Lisäksi Lohjan Teatteri tarjosi Lohjan kaupunginorkesterille tilat Lohja soi -tapahtumaan, jossa pidettiin muutama loppuunmyyty Lohja soi -konsertti.

eväällä Lohjan Kotiseutu -tutkimuksen Ystävät ry myönsi teatterijohtaja Sari Niinikoskelle Robert Bold -mitalin tehdystä työstä Lohjan Teatterinhyväksi.

Katoava maa