LoU Basket U11 tytöt voittivat Eteläisen Alueen 1 divisioonan mestaruuden 28.-29.4.2023 pelatussa finaali tapahtumassa Espoossa.

Semifinaalissa LoU voitti Järvenpään Beat Basketin 56-47 ja finaaleissa kaatui Honka tiukan väännön jälkeen 43-41.

1 divisioona on korkein sarjataso, mitä tämän ikäisissä voi pelata ja tämä on ensimmäinen kerta kun LoU Basket voittaa mestaruuden tässä ikäluokassa.

Aluefinaaleihin kutsutaan mukaan neljä parasta runkosarjan tulosten pohjalta.

U11 tyttöjen ryhmä pelasi keväällä kahta sarjaa: 3 divisioonaa ja 1 divisioonaa. 1 divisioonassa lohjalaiset olivat ennen finaalitapahtumaa kärjessä ja hävisivät runkosarjassa vain yhden ottelun. Myös 3 divisioonan joukkue pelasi omassa sarjassaan hyvin ja selvitti tiensä ylempään loppusarjaan, sijoittuen lopuksi kuudenneksi 18 joukkueen sarjassa.

Aluefinaaleiden mestaruusjoukkueessa pelasivat: Emilia Ayling, Sina Hietanen, Elle Järvinen, Alisa Kauppinen, Eve Kylmänen, Mariki Marinov, Melina Melnikova, Iida Nurmi, Hetti Saajos.

Valmentajat: Vesa Jaakkola, Kalle Saajos, Vuokko Ayling