Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden jokakeväistä Korttelikisasarjaa kisataan Moision kentällä ensi maanantaina klo 18.00. Luvassa on mm. liikunnallisesti riemukas Korttelirata: pujottelua ja ”tikapuita”, esteitä ja pujottelua – niin lapsille kuin aikuisille. Sammatin Korttelikisa aloitti tämän vuoden sarjan ja siellä kierroksia Kortteliradalle saatiin 78.

Huippu-urheilussakin käytettävää testivälineistöä pääsee kokeilemaan 20 metrin juoksussa, jossa juoksijan aika otetaan optisilla ajanottokennoilla. Korttelikisoissa tätä lajia lämmitellään ja harjoitellaan vielä maanantaisin Virkkalassa 15.5. ja Lehmijärvellä 22.5. – Korttelifinaalissa Harjun kentällä lauantaina 27.5. kisataankin jo niin, että nopeimmat tytöt ja pojat ikäryhmittäin saavat palkinnon, mutta osallistumispalkinto on luvassa kaikille ja se paras palkinto on yhdessä tekemisestä virkistynyt mieli ja raikastunut keho.

Heittolajeista esitelyssä on turbokeihäs ja kisojen päätteeksi nautitaan palauttavat pillimehut. LUU:n kauden avajaisia vietettiin viime tiistaina, mutta ryhmiin pääsee mukaan milloin vain: Liikuntaleikkikoulut tiistaisin klo 17.30, YU-koulut 18.00 – www.luusport.fi – tiedustelut kilparyhmätoiminnasta: valmennus@luusport.fi