Tänään: 13.07.2024

Päätoimittaja

Muotivaatteet netistä tai liikkeestä – Gina Tricot

gina tricot, vaatteet

Tee lomaunelmastasi totta – inspiroidu Biancasta ja nauti auringosta värikkäissä asuissa ja virkattujen yksityiskohtien koristamissa ilmavissa maksimekoissa. Korkeat korot ja olkihattu viimeistelevät täydellisen asun ihanan rentoihin päiviin ja leppeisiin kesäiltoihin.

let’s do good

Gina Tricot’lla on koottu ympäristöä säästävät hankkeet otsikon “Let’s do good” alle jotta kävijät voivat tarkastella, mitä Gina Tricot yrityksenä voi tehdä tullakseebn entistä ympäristöä säästävämmäksi. Yritys etsii jatkuvasti kehityskohteita ja uusia ratkaisuja. Gina Tricoolta kerrotaan olevan vakuuttuneita siitä, että yrityus voi yhdessä muiden yritysten ja organisaatioiden kanssa tehdä tekstiiliteollisuudesta parempaa. Gina Tricot rakastaa muotia – ja matka kohti ympäristöä säästävämpää yritystä varmistaa, että voimme edelleen rakastaa sitä. Gina Tricot merkitsee ympäristöä säästävät vaatteet Let’s do good/Good Collection -merkillä. Merkintä osoittaa tuotteen hyödyt ja kannustaa asiakkaita tekemään kestävämmän valinnan.

Gina Tricot – Muotia naiselliseen makuun

Gina Tricot tunnetaan erityisen naisellisista vaatteistaan. Merkki on keskittynyt siihen, että jokainen nainen saa kimaltaa ja olla kaunis. Merkki haluaa omalta osaltaan olla tekemässä niin naisten arkipäivän pukeutumisesta kuin juhlapukeutumisestakin näyttävää ja tyylikästä. Gina Tricot on skandinaavinen merkki, joten se ymmärtää, mitä suomalaiset naiset pukeutumiseltaan haluavat. Vaikka vaatteet kimaltaisivat ja olisivat kauniit, niiden täytyy samaan aikaan olla käytännöllisiä. Tämä muodin edelläkävijä pystyy yhdistämään kauneuden ja käytännöllisyyden. Merkin valikoimaan kuuluu niin perinteisiä vaatteita yleisissä väreissä, mutta toisaalta myös rohkeita printtejä ja leikkauksia. Varmaa on, että tältä merkiltä saa vaatteet aivan jokaiseen tilaisuuteen. Vaatekaappi kannattaakin laittaa uuteen uskoon ja aloittaa perusasioista, eli niistä vaatekappaleista, joiden varaan asukokonaisuuksia aletaan rakentamaan. Gina Tricot tuo markkinoille kauniita ja laadukkaita perusvaatteita, jotka sopivat lähes minkä tahansa ylä- tai alaosan kanssa. Tällaisia vaatteita, kuten yksivärisiä toppeja ja t-paitoja, ei voi koskaan olla liikaa. Toki valikoimissa on myös juhlavaatteita, kuten upeita mekkoja. Ei pidä myöskään unohtaa, että merkiltä saa myös kengät. Kaiken tarvittavan saa siis halutessaan yhdeltä ja samalta vaatemerkiltä.

Gina Tricot vaatteita kaiken kokoisille naisille

Gina Tricot’n perusmallistosta löytyy vaatteita mukavasti laidasta laitaan. Kokovalikoimaa on myös hyvin, joten melkein kaikki naiset pystyvät löytämään sopivan kokoisia vaatteita itselleen. Koska koot voivat vaihdella hieman merkin ja vaatekappaleen mukaan, kannattaa tutustua koko-oppaaseen. Sen avulla saa tarkat mitat siitä, minkä kokoinen mikäkin koko on. Gina Tricot’lla on myös yksi erikoismallisto. Se on Gina Tricot Petite. Tuon malliston vaatteet on tarkoitettu erityisen pienikokoisille naisille, joille jopa S saattaa olla liian suuri koko. Petite-malliston vaatteissa kokoja on saatavana myös XS:nä. Toki Petite-mallisto ei ole niin kattava kuin tavallinen mallisto, mutta pienikokoiset naiset löytävät taatusti paljon kauniita vaatteita sopivassa koossa. XS-vaatekokoa käyttävien naisten kannattaa siis suoraan suunnata tutkimaan Petite-mallistoa.

Mikä on Gina Tricot?

Gina Tricot on ruotsalainen naistenvaatteita myyvä vaatekauppaketju. Sen perustivat Boråsissa vuonna 1997 Annette ja Jörgen Appelqvist. Ketjulla on myymälöitä Ruotsin lisäksi Norjassa, Tanskassa sekä Suomessa, yhteensä noin 120 kappaletta. Yrityksellä on ollut myös verkkokauppa syksystä 2008 lähtien.

Suoratoiston maailmasta

Suomalaisille on entistä enemmän valinnanvaraa suoratoistokanavien tarjonnassa. Sarjoja tulee ja menee, ja monet jäävät eri kanaville pyörimään myös uusintoina. Yksi monista yleisön suosikeista nuorien parissa on ollut Singletown Suomi, jonka arvostelun voit lukea tuosta Nettiruutu.fi:n linkistä. Suoratoistokanavat ovat tuoneet mukanaan myös paljon uutta urheiluun seurattavaksi, ja mikäs siinä, kun aikuisten vapaa-aika on viime vuosina vain kasvanut.