Tenorit liemessä.

 

Mustion Linnan kesäteatterissa on kesällä 43 esityskertaa 13.6.- 24.8. välillä. Kesän aloittaa riemukas farssi Tenorit liemessä, jonka nimestä voisi päätellä olevan musiikkinäytelmä, mutta kyseessä on puhdasoppinen farssi. Ammattinäyttelijöistä koostuva työryhmä pitää huolen siitä, että katsomossa saa nauraa parin tunnin ajan kunnolla. Käsikirjoittaja Ken Ludwig on tunnettu ja tunnustettu farssin taitaja. Viime vuoden farssin Ministeriä viedään menestyksellisesti ohjannut Joonas Suominen huolehtii ohjauksesta myös nyt. Ensi-ilta on 14.6 ja esitykset jatkuvat 29.7 asti. Luvassa on yhteensä 30 esitystä, joista lähes puolet on päiväesityksiä.

Kesän toinen näytelmä on ensi-ilta on 8.8. saava Viimeinen Patruuna. Sen käsikirjoituksesta vastaa Jan Lindroos ja ohjauksesta Marko Kokko. Hjalmar LInderin värikkäästä elämästä kertova näytelmä välittää tunnelmia Mustion patruunan elämänvaiheista ja antaa mielenkiintoisen paikallishistoriakuvauksen henkilötasolla. Esityksiä on kahdeksan 8.8.-18.8 välillä. Pääroolissa Hjalmar Linderina nähdään Tommy Haakana ja Mannerheimin roolin tekee Dan Idman.

Vierailuja tullaan näkemään kesän aikana neljä; 28.6 Ismo Leikola stand-up show, 29.7. sunnuntain toivotut ja lavalla nähdään tuolloin Angelika Klas, Seppo Hovi sekä Marion Melnik. Kaksi huippukonserttia on luvassa elokuun lopulla, kun estradille tulevat 23.8. Tuure Kilpeläinen ja 24.8. Laura Voutilainen.

Mustion linnan ravintolapalvelut, linnakierrokset, upea patsaspuisto ja muut kokemukset ovat valmiina kesään.

Viimeinen patruuna.