Lohjan kaupungin nuorisotilat aukeavat kesätauon jälkeen viikolla 33. Yhdeksän nuorisotaloa ympäri Lohjaa toimivat turvallisina lasten ja nuorten vapaa-ajanviettopaikkoina. Nuorisokahvila Dixin kanssa samoissa tiloissa toimii Pelitalo Base ja täysin verkossa Nettinuokkari.

Nuorisotalojen toiminnassa huomioidaan ajankohtaiset ohjeistukset liittyen korona-pandemiaan, jotta toimintaan osallistuminen olisi mahdollisimman turvallista. Toiminnassa noudatetaan ohjaajien antamia sekä tiloissa olevia ohjeistuksia.

Kuva Taisto Soini

Vanhaa tuttua ja jotain uutta

Nuorisotalolla voi muun muassa tavata kavereita, pelata, oleskella tai osallistua nuorisotalojen välisiin kisailuihin! Nuorisotalojen omista sosiaalisen median kanavista saa parhaiten tietoa millaista toimintaa kullakin nuorisotalolla järjestetään. Esimerkiksi ensimmäistä kertaa Ojamolla sijaitsevalla Klubilla on luvassa 19.8. paikallisen Musiikkikoulu Demon musapajat.

Lisätietoa Lohjan kaupungin nuorisotalotoiminnasta, ajantasaiset aukioloajat ja nuorisotalojen sosiaalisen median kanavat löytyvät verkkosivuiltamme nuorilohja.fi/nuorisotalot.

Kuva Jouni Silventoinen

Nettinuokkari Discordissa

Etäaikana luotu Nettinuokkari jatkaa pienen hiljaiselon jälkeen toimintaansa perjantaina 20.8. ja on siitä alkaen avoinna arkiperjantaisin klo 16–19. Nettinuokkari toimii Discordissa, joka on rajattu sosiaalinen keskustelualusta internetissä.

Nettinuokkarilla voi pelailla yhdessä, jutella sekä osallistua erilaisiin ohjattuihin toimintoihin, joita nuoriso-ohjaajat ovat suunnitelleet. Nettinuokkarille pääsee mukaan verkkosivujemme kautta osoitteesta nuorilohja.fi/nettinuokkari. Liittymiseen tarvitaan Discord-tili ja laite, kuten tietokone tai älypuhelin, jolla voi käyttää Discordia. Nuoriso-ohjaajat voivat auttaa Nettinuokkarille liittymisessä, joten heihin voi ottaa yhteyttä tai tulla nuorisotalolle käymään.

Kuva Jimi Kiviniemi