Mainosteippaamo Omalogo Oy on toiminut Virkkalassa vuodesta 2016. Viimeiset vuodet teippaamo on pitänyt tukikohtanaan Kalkkipetterin toimistohotellia, minkä tiloissa Omalogo tuottaa vaatepainatukset, sekä valmistaa teippaukset autoihin, liiketiloihin ja vaikka peräkärryihin.
Mainosteippaamo Omalogo Oy tuottaa myös a-ständit, ulkokyltit ja tuottaa tarvittaessa myös satojen tai tuhansien kappaleiden printtimainokset yhteistyössä nummelalaisen Painokiila Oy:n kanssa.

Yhteistyömme on vanhempi kuin Omalogo Oy, ja yhteistyö Painokiila Oy:n kanssa antaa meille tuoteportfolion, jolla voimme tuottaa paljon yritysmarkkinointimateriaalia paikallisesti.

yrityksen omistaja Kari Oksanen

Virkkala on meille tärkeä paikka, sillä sen lisäksi, että Virkkala on yrityksen kotipaikka, ovat myös monet Virkkalan keskustan liikkeistä teipattu Omalogossa tuotetuin teippauksin.

Omalogon ammattiteippaaja Mikael Pitkänen

Kuvia somessa ja kotisivuilla

Jos yritys tarvitsee uutta ilmettä ikkunaan, sisälle tai vaikkapa yrittäjän autoon, kannattaa aina kysyä tarjousta.

Meiltä saat tarjouksen nopeasti ja toimituksen myös aina mahdollisimman nopeasti.

Kannattaa kuitenkin olla ajoissa liikkeellä, ja jos aikomuksena on tulla moikkaamaan Kalkkipetterille, kannattaa soittaa etukäteen ja sopia tulemisen aikataulusta.

Meillä on alusta alkaen ollut tarjolla myös vaatteet vaatemerkinnän lisäksi. Eli yritys saa meiltä vaikka työvaatteet yrityksen logolla aina t-paidoista työtakkeihin ja housuihin.

Meillä on vaatteissa useampi toimittaja, joiden listoilta ja kuvastoista sitten katsotaan, mitä tarvitaan.

Lisäksi meillä on myös verkkokauppa osoitteessa omalogo.skypro.fi, josta voi tilata vaatteita, tai tehdä tarjouspyynnön.

Meistä on ollut mahtavaa huomata uusien yritysten avaavan oviaan myös Virkkalassa. Ja toivomme uusien rohkeiden yrittäjien vielä löytävän paikkansa Virkkalassakin olevista vapaista toimitiloista.