Pankkiauto liikkeellä touko-kesäkuussa

OP Länsi-Uusimaa on ottanut touko-kesäkuun ajaksi kokeiluun liikkuvan toimipisteen, joka kiertää Vihdin, Karkkilan, Lohjan, Kirkkonummen ja Siuntion alueella erilaisissa tapahtumissa.

OP Ryhmä kehittää voimakkaasti digitaalisia palveluitaan, mutta myös fyysisten tapaamisten voimaan uskotaan OPlla. Siksi OP Länsi-Uusimaa kokeile touko-kesäkuun aikana liikkuvaa toimipistettä, joka on rakennettu 6-metriseen pakettiautoon ja siten helposti ajettavissa esimerkiksi toimialueen tapahtumiin.

Haluamme tehdä pankkiasioinnista mahdollisimman joustavaa ja helppoa – myös kokeilla tällaista uutta mahdollisuutta. Liikkuvalla toimipisteellä voimme olla siellä missä asiakkaammekin, myös tavanomaisten aukioloaikojen ulkopuolella, kertoo varatoimitusjohtaja Markus Sillanaukee OP Länsi-Uusimaasta.

Liikkuvassa toimipisteessä voi hoitaa pankki-, vakuutus- ja varallisuudenhoitoasioita kuten tavallisessa pankkikonttorissakin. Turvallisuussyistä käteisen rahan käsittely ei kuulu liikkuvan toimipisteen palveluvalikoimaan.

Toivomme asiakkaidemme tulevan tapaamaan meitä pankkiautolle, moni pankkiasia tulee varmasti hoidetuksi samalla kun tutustuu pankkiautoon, kutsuu Sillanaukee.

Touko-kesäkuun aikana pankkiauto on liikkeellä mm. seuraavilla paikkakunnilla, muutokset aikatauluun ovat mahdollisia.

to 17.5. klo 10-16 Veikkola ravintola Palan lähellä

pe 18.5. klo 14-18 Kirkkonummi Maatilapuoti

su 20.5. klo 13-16 Lohja Muijalan markkinat

pe 25.5. klo 10-16 Saukkola M.Landenin piha

ma 28.5. klo 15-18 Kirkkonummi K-Citymarket piha

ke 30.5. klo 10-16 Karjalohja Unkan baari

ke 6.6. klo 14-19 Lohja Kisakallio

ti 12.6. klo 10-16 Saukkola M.Landenin piha

pe 15.6. klo 9-16 Karkkila Rautapäivät