Tänään: 18.07.2024

Prisma Lohja

Päätoimittaja

Prisma Lohjan uudistus on nyt valmis myymälätilojen osalta

lohja, Prisma, SSO

Prisma Lohjan tammikuussa 2024 alkanut mittava uudistus on nyt saatu päätökseen myymälätilojen osalta. Kiinteistötekniikassa ja myymälän takatiloissa tehdään vielä huolto- ja uudistustöitä syksyn aikana. Koko projekti saadaan päätökseen lokakuun lopussa.  

Lohjan keskustan sydämessä sijaitseva Prisma Lohja on kokenut alku vuoden aikana mittavan muutostyön. Päivittäistavaraosastoa laajennettiin noin 500 neliötä, konseptiuudistuksia tehtiin makeisissa, lastenmaailmassa ja kauneuden- ja hyvinvoinnin osastolla, sekä hedelmä- ja vihannesosaston miljöötä uudistettiin houkuttelevammaksi. Maitokaappi ja Ruokatori vaihtoivat paikkaa keskenään, jolloin Ruokatori sai kaivattua lisätilaa. Ruokatorin tarjonnasta löytyy jatkossa kalan ja muiden tuttujen herkkujen lisäksi myös muun muassa sushia, ja ravintolatasoista ruokaa SSO:n omasta Sinun Keittiöstä.  

– Asiakkaat kovasti toivoivat meiltä muun muassa Kerää ja Skannaa -palvelua sekä ”suursyömäri”-pullonpalautuskonetta uudistuksen yhteydessä. Vastasimme näihin toiveisiin ja nyt molemmat löytyvät meiltä Lohjalta, kertoo SSO:n Prismojen johtaja Panu Kärjes tyytyväisenä. – Kiitos asiakkaillemme kärsivällisyydestä remontin keskellä, sekä henkilökunnalle mahtavasta tsemppihengestä. Tämä oli iso ponnistus meiltä kaikilta, Kärjes jatkaa.  

Uudistuksella vaikutusta myös energiankulutukseen ja kaukolämmönkäyttöön 

Uudistuksen suunnittelussa kiinnitettiin huomiota myös ympäristöystävällisyyteen. Talotekniikkaa ja valaistusta uusimalla, sekä muuttamalla kylmäkalusteet energiatehokkaiksi ovellisiksi kalusteiksi, saadaan remontin valmistuttua aikaan huomattavia säästöjä kokonaissähkönkäytössä, ja hukkalämmön talteenoton ja uusiokäytön myötä kaukolämmönkäyttö vähenee jopa puoleen nykyisestä.  Prisma Lohjan uudistetun myymälän avajaisia vietetään kakkukahvien merkeissä maanantaina 17.6. klo 10–18. 

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva, paikallisten ihmisten omistama kasvava alueosuuskauppa. SSO:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja yli 70 000 asiakasomistajalleen. SSO:n tavoitteena on pysyä kehityksen kärjessä kaikilla toimialoillaan: market- ja tavaratalokaupassa, liikennekaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa sekä autokaupassa.

2 kommenttia artikkeliin ”Prisma Lohjan uudistus on nyt valmis myymälätilojen osalta”

Kommentointi on suljettu.