Tänään: 25.07.2024

Päätoimittaja

Ravintola Kayatepe kymmenen vuotta!

danny, erika, lohja, mustafa kosar, ravintola kayatepe, routio

 

Roution ravintola Kayatepe täyttää kymmenen vuotta

Monelle routiolaiselle tutuksi tullut ruoka- ja iltaviihderavintola Kayatepe täyttää viikonloppuna kymmenen vuotta. Vuosia juhlitaan lauantaina 24.3., kun lavalle nousee koko kansan tuntema Danny. Danny ei esiinny Kayatepessa yksin, vaan mukana on Dannyn oma rakas Erika – keikalle voi ostaa lippuja koko viikon ajan Kayatepen tiskiltä hintaan 15€.

Ravintola Kayatepen ravintoloitsija Mustafa Kosar tuli Lohjalle tammikuussa 2005 ja perusti Lohjan asemalle Aseman pizza-kebabin, joka on yhä olemassa. Vuonna 2008 Kosar avasi Kayatepen, jota sittemmin on myös laajennettu ja nykyään asiakkailla on mahdollisuus varata osa ravintolasta omaan kabinetti käyttöön.

Erotettavaan kabinetti osaan kuuluu 32 asiakaspaikkaa ja sitä käytetään aktiivisesti erilaisiin kokouksiin, kuten taloyhtiöiden kokoukset, kertoo ravintoloitsija Mustafa Kosar itse.

Ravintola Kayatepe on tapahtumallinen ravintola. Ravintolan keittiö aukeaa joka päivä kello 11 ja ruokaa saa iltaan saakka.

Meillä on myös kotiinkuljetus ja onlinetilaus suoraan http://online.kayatepe.fi/ Emme ole liiemmin näiden vuosien aikana mainostaneet kotiinkuljetustamme, mutta kuitenkin auto on hyvin liikenteessä. Tämän vuoden aikana tulemme tekemään myös joitain uudistuksia ruokalistaamme.

Ohjelmaa joka viikko

Kayatepen viikko-ohjelmaan kuuluu niin viikonlopun karaoke kuin viikoittaiset biljardi- ja pokerikisat.

Otimme tänä vuonna osaa ravintoloiden väliseen leikkimieliseen biljardikisaan ja odotamme jo tulevaa syksyä ja uutta Lohjaliigaa. Tänä vuonna mukana olivat meidän lisäksemme Ärärrät, Harjukadun Herkut, Kotibaari, Wäinö ja WaMe, joka voitti tämän vuotisen liigan. Toivottavasti Petteri ja Wanha Vaunu saisivat omat joukkueensa ensi kerralla mukaan, toivoo Mustafa.

Ravintolan lisäksi myös paikallinen ruokakauppa tuli mukaan kuvioihin, kun K-Extra lopetti ja antoi ravintoloitsijalle mahdollisuuden kokeilla ruokakauppiaana toimimista ja niin avattiin naapuriin, mutta samaan kiinteistöön entisen K-Extran tilalle MK Market, joka kuuluu Tarmo lähikauppaketjuun.

Lähikaupan avaamisen jälkeen ei ole ollut vapaa-ajan ongelmia, kertoo Kosar, jonka 17-vuotias Ali poikakin auttaa sekä kaupassa että ravintolassa sen, minkä koulultaan ehtii. Sen verran ovat isä ja poika puhuneet tulevaisuudesta, että isä haluaa pojan opiskelevan ensiksi alaa, kun taas poika haluaisi tulla suoraan koulusta oppisopimukselle ravintolaan. Isä Mustafa on ylpeä ja iloinen pojastaan, josta on tulossa jatkoa yrittäjyydelle.

Aamu alkaa pari kertaa viikossa tukussa käynnillä ennen kauppaa tuloa ja useimmat päivät päättyvät aamuyöllä ravintolatyöillan jälkeen ja jossain välissä tehdään myös kaikki paperityöt, mutta tiesin, että aloittaessani yritykseni, edessä tulisi olemaan pitkiä työpäiviä, kertoo Kosar.

Ravintoloitsija Mustafa Kosar pelaa itsekin biljardia sen minkä ehtii ja hän sanookin sen olevan ainoa harrastus työn ohessa.