Tänään: 12.07.2024

Päätoimittaja

Ravintolan pitää välillä uusiutua

Lohjan Roution oma ravintola, ravintola Kayatepe koko muodonmuutoksen vuodenvaihteessa. Monien paikallisten tuntema, lounas- ja ruokaravintola sekä iltaviihteen koti ravintola Kayatepe muutti remontin yhteydessä niin sisäpuolen kalusteet, järjestyksen kuin myös ulkoisen imagon. Ravintoloisija Mustafa Kosar kertoikin, että remonttia oli mietitty pitkään ja tiedettiin, että se aika on nyt.

Muutos on aina tärkeä

Ravintolamaailmassa lasketaan, että ravintolan tulee uusiutua aina muutaman vuoden välein, vaikka ravintola sitten pitäisikin saman vanhan nimen ja jatkaisi samassa paikassa. Asiakkaille pitää tarjota uutta ja entistä toimivampaa palvelua, ja yleensä ajan myötä ravintolasali vain yksinkertaisesti kuluu ja kunnon remontti on vähintäänkin välttämätön.

Tulemme jatkamaan Kayatepessa tuttua linjaa eli meiltä saa joka päivä hyvää ruokaa ja musiikki soi vähintään iltamyöhälle ja viikonloppuisin sitten aina aamuun saakka. Viikko ohjelmistosta löytyy niin karaokea, biljardia, bingoa ja pokeria sekä silloin tällöin myös live-esiintyjä, kertoo ravintoloitsija itse.

Remontin yhteydessä ravintolasaliin tulivat uusia pöytiä ja tuoleja ja wc-tilat uusittiin. Samalla myös tanssilattia ja biljardipöytä muuttivat paikkojaan. Ainakin näin alkuviikkoina remontti on saanut vain hyvää palautetta.

Sana Kayatepe muuten tarkoittaa kalliomäkeä ja ravintolan omistaja Mustafa Kosar antoi nimen ravintolalle ravintolan osoitteen mukaan heti alussa vuonna 2008. Näiden vuosien aikana ravintolassa on järjestetty sukujuhlia, firmajuhlia, synttäreitä, laulettu karaokea, juhlittu aamuun asti ja syöty hyvin.

Ravintolamme on saanut sosiaalisessa mediassa paljon positiivista palautetta ruoka-annoksistamme, joita saat siis myös kotiinkuljetuksella, kertoo Kosar.

Asiakkaat voivat pelata ja harrastaa ravintolassa esimerkiksi biljardia maksutta ja vähintään kerran vuodessa ravintolassa on iso biljarditurnaus kunnon palkinnoilla.

Seuraava live-esiintyjä on muuten Meiju Suvas,joka on tulossa Kayatepeen esiintymään lauantaina 27.4.

Ruokalistakin muuttumassa

Kun ravintola ulkoinen ja sisäinen muutos on saatu valmiiksi, seuraavaksi muuttuu myös ravintolan ruokalista, näin luvataan ravintolassa.

Roution ravintola on esimerkki kovasta työstä ja sinnikkyydestä. Pienikin ravintola voi toimia tuloksellisesti, jos omistajat laittavat omaa aikaansa ja työtä ravintolaansa. Ravintola Kayatepe on toiminut kohta yksitoista vuotta eikä loppua ole näkyvissä.