Fortum Vakio tarjoaa sähkön kiinteällä kuukausihinnalla, jolloin sinulle ei tule yllätyksiä sähkölaskun kanssa. Fortum Vakio -asiakkaana saat aina sähköä, jonka tuotanto ei kuormita ilmastoa ja maksat joka kuukausi saman summan. Sopimus on toistaiseksi voimassa.

Vakio-sopimuksen edut:

 • Kiinteä kuukausihinnoittelu
 • Toistaiseksi voimassa oleva sopimus
 • 4 laskua vuodessa
 • Hiilidioksidivapaata sähköä

Hinnoittelu 18.12.2023 lähtien: Vakio S 25 eur/kk, Vakio M 39,50 eur/kk

Huomaathan, että hinnoittelu perustuu asunnon kokoon / kulutusmäärään. Fortum Vakio -sopimuksesta maksat kiinteän kuukausihinnan arvioidun vuosikulutuksesi perusteella. Valittavinasi on S ja M-sopimus. S-sopimus soveltuu kerrostaloasuntoihin 44 neliöön asti, M-sopimus taas asuntoihin joiden koko on 45-74 neliöt. Sähkönsiirtoyhtiö veloittaa sinua sähkön siirrosta kulloinkin voimassa olevan hinnastonsa mukaisesti.

Fortum on johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen.

Tutustu tästä Fortum Vakio sähkösopimukseen

Sähkösopimus

Sähkösopimuksen valinta voi vaikuttaa merkittävästi kotitalouden kuluihin. Fortum on yksi Suomen suurimmista sähköyhtiöistä, ja se tarjoaa useita erilaisia sähkösopimuksia asiakkaidensa tarpeisiin. Sopimuksen valinnassa kannattaa huomioida oma kulutustottumus: onko sähkönkulutus suurta vai pientä, tasainen vai vaihteleva? Fortumilta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen, kuten määräaikaiset ja toistaiseksi voimassa olevat sopimukset.

Jos asut kerrostalossa, voit tehdä sähkösopimuksen nyt myös kiinteään kuukausihintaan. Fortum Vakio -asiakkaana saat aina hiilidioksidivapaata sähköä ja maksat joka kuukausi saman summan. Sopimus on toistaiseksi voimassa.

Tee sopimus netissä nopeasti ja helposti.

Tee sähkösopimus nyt

Hintavertailu

Sähkösopimusten hintavertailu on tärkeä osa sähkösopimuksen valintaa. Hinnat voivat vaihdella merkittävästi eri yhtiöiden ja sopimustyyppien välillä. Fortum tarjoaa kilpailukykyisiä hintoja, mutta on suositeltavaa vertailla näitä muihin markkinoilla oleviin tarjouksiin. Vertailu kannattaa tehdä huolellisesti, sillä sähkön hinta voi vaihdella esimerkiksi vuodenajan, sähkön markkinahinnan ja kulutusalueen mukaan. Halvin sähkösopimus voi löytyä nopeastikin, mutta miten nykyinen sopimuskautesi on päättymässä?

Sopimustyypit

Fortumilla on tarjolla erilaisia sähkösopimustyyppejä, jotka vastaavat erilaisia tarpeita. Perussopimus soveltuu asiakkaille, jotka arvostavat helppoutta ja vaivattomuutta. Tällainen sopimus on yleensä toistaiseksi voimassa oleva, ja sen hinta perustuu markkinahintaan lisättynä kiinteällä perusmaksulla. Vaihtoehtoisesti, määräaikainen sopimus voi tarjota alhaisemman hinnan tietyksi ajaksi, jolloin hinta on lukittu sopimuskauden ajaksi.

Uusiutuvat vaihtoehdot

Ympäristötietoisille kuluttajille Fortum tarjoaa myös uusiutuvan energian sopimuksia. Nämä sopimukset tukevat kestävää kehitystä ja tarjoavat asiakkaille mahdollisuuden käyttää sähköä, joka on tuotettu uusiutuvista lähteistä kuten tuulesta, auringosta tai vesivoimasta. Uusiutuvan energian sopimukset ovat usein hieman kalliimpia, mutta ne tarjoavat ekologisen vaihtoehdon perinteisille sopimuksille.

Maksuehdot ja palvelut

Fortumin sähkösopimuksiin liittyy useita erilaisia maksuehtoja ja palveluita. On tärkeää tutustua sopimuksen ehtoihin huolellisesti ennen allekirjoitusta. Fortum tarjoaa esimerkiksi erilaisia laskutusvaihtoehtoja, mahdollisuuden etäluentaan, joka helpottaa kulutuksen seurantaa reaaliajassa, sekä asiakaspalvelua, joka on tavoitettavissa niin puhelimitse kuin verkossakin.

Sopimuksen irtisanominen

Jos sähkösopimus ei enää vastaa tarpeita tai löytyy edullisempi vaihtoehto, sopimuksen irtisanominen on mahdollista. Fortumilla määräaikaisen sopimuksen irtisanominen ennen sopimuskauden päättymistä voi tuoda mukanaan sopimussakkoja, joten tämä on syytä ottaa huomioon. Toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen voi yleensä irtisanoa ilman lisäkustannuksia tietyllä irtisanomisajalla.

Tutustu tästä Fortum Vakio sähkösopimukseen

Vältä yllätykset taloudenpidossa ja hanki kiinteähintainen sähkösopimus. Kerrostalossa asuessasi voit tehdä Fortum Vakio -sopimuksen. Saat sillä hiilidioksidivapaata energiaa etkä joudu arvuuttelemaan, paljonko sähkölaskusi kulloinkin on.

2 Comments

 • Fortum Vakio – sähkösopimustarjous - Vertaa liittymät

  15.4.2024 - 17:35

  […] Fortum Vakio tarjoaa sähkön kiinteällä kuukausihinnalla, jolloin sinulle ei tule yllätyksiä sähkölaskun kanssa. Fortum Vakio -asiakkaana saat aina sähköä, jonka tuotanto ei kuormita ilmastoa ja maksat joka kuukausi saman summan. Sopimus on toistaiseksi voimassa. […]

 • Sähkösopimus ja hintavertailu: Fortum Vakio - Vinkkipartio

  15.4.2024 - 17:56

  […] että hinnoittelu perustuu asunnon kokoon / kulutusmäärään. Fortum Vakio -sopimuksesta maksat kiinteän kuukausihinnan arvioidun vuosikulutuksesi perusteella. Valittavinasi […]

Comments are closed.