Seitsemännen kerran järjestettävä Sammon taonta tuo lavalle dynaamisen duon Natalie Haas (US) ja Alasdair Fraser (GB) 4.7.2018 klo 19, Lohjan keskustassa Opus K:ssa. Huippuluokan sellisti ja viulisti, jotka tutkailevat ja yhdistelevät skotlantilaista kansanmusiikkia maailmanmusiikillisiin aineksiin.

Haas ja Fraser ovat esiintyneet yhdessä yli 18 vuotta ihastuttaen yleisöjä festivaaleilla ja konserteissa ympäri maailmaa. He ovat myös julkaisseet useita palkittuja levyjä. Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus kuulla heitä Suomessa ja myös Lohjalla.

Sammon taonta on musiikkitapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 2012 Sammatissa, Sampomäellä. Kesällä 2018 tapahtuma on tauolla, mutta työryhmä järjestää tämän konsertin yhteistyössä Opus K:n kanssa. Sammon taonta -tapahtuman pääjärjestäjänä toimii Sammon taonta -työryhmä, jonka muodostavat yksityishenkilöt, aktiiviset lohjalaiset kulttuuritoimijat muusikko/ pedagogi Lasse Aumala, muusikko/ tuottaja Pauliina Pajala sekä tuottaja Minna-Mari Roms. Yhteistyökumppaneina toimivat Lohjan Kesä ry ja Opus K.

Tapahtumapaikka: Opus K, Kauppakatu 6, Lohja

Facebook: www.facebook.com/Sammontaonta

Liput: tuntia ennen ovelta.

Lisätietoja & lippuvaraukset:
sammontaonta@gmail.com