Vihdin kirkossa konserttien runsaudensarvi jatkuu Soiva toukokuu -konsertein. Sarjan aloittaa helatorstaina 10.5. klo 18 ”Taivaaseenastuminen” uruilla ja saksofonilla -konsertti. Norjalainen saksofonisti Anders Lønne Grønseth ja suomalainen urkuri Kari Vuola esittävät ensimmäistä kertaa Suomessa Olivier Messiaenin teoksen
L´ Ascension (Taivaaseenastuminen) sovitettuna saksofonille ja uruille. Lisäksi ohjelmassa J.S.Bachin, Einojuhani Rautavaaran ja Toivo Kuulan urkuteoksia.

Pe 18.5. klo 19 ”Siell´on kauan jo kukkineet omenapuut” Vihdin Kamarikuoron konsertti esittelee suomalaista, virolaista ja latvialaista kuoro- ja urkumusiikkia. Toivo Kuulan traagisesta kuolemasta tulee juuri 18.5. kuluneeksi 100 vuotta, ja hänen sävellyksillään on konsertissa merkittävin rooli. Baltian maat täyttävät tänä vuonna sata vuotta, ja sitä kunnioitetaan esittämällä myös virolaista ja latvialaista musiikkia. Konsertissa esiintyy Vihdin Kamarikuoro johtajinaan Jorma Hannikainen ja Aino-Maria Ollikainen, urkurina on Kaisa-Leena Hannikainen.

Su 20.5. klo 18 Kevään kaikuja Indianasta -konsertissa esiintyy Anderson University Chorale –kuoro johtajanaan Rick Sowers. Tämä yliopistokuoro on ihastuttanut vihtiläisiä ja muuallakin lähiympäristössä jo viisi kertaa aiemmin. He esittävät laajan ohjelmiston kuoromusiikkia, mm. Toivo Kuulan Auringon noustessa -lauluun.

su 27.5. klo 17 Kanttorin 10-ottelu, Masa 75 JUHLAKAPELLI ja- KUORO -konsertissa juhlitaan musiikkineuvoksen arvonimen saanutta Vihdin emeritus-kanttoria. Martti Kilpeläinen, Masa, tekee kymmentä eri asiaa, jotka selviävät, kun tulee paikan päälle katsomaan. Juhlakapelli ja -kuoro on koottu Masan aikaisista kuorolaisista ja soittajista

Kolmeen ensimmäiseen konserttiin myydään lippuja tuntia ennen ovella, ja niistä voi maksaa oman harkinnan mukaan yhdestä eurosta ylöspäin. 27.5. -konserttiin on vapaa pääsy ja ohjelma maksaa 10 euroa.