Riku Suokkaan ja Johanna Tohnin suosittu parisuhdekomedia Mars vs. Venus? vierailee 14 paikkakunnalla. Nummelassa Luksian tiloissa se nähdään perjantaina 8.11. kello 19.00 ja Lohjalla Laurentius-salissa nähdään lauantaina 30.11. kello 19.00. Suosittu esitys perustuu Suokkaan ja Tohnin elämään avioparina. He pohtivat yhteiselämän riemuja ja haasteita, raivostuttavimpia ja rakastettavimpia puolia ja pistävät itsensä ja oma elämänsä likoon. Esityksen aikana ryöpytetään niin seurustelun alkuvaihe, uusioperheen haasteet, lapsiperheen vanhempien seksielämä kuin ne naisten ja miesten kuuluisat erotkin. Välillä stereotypiat pöllyävät, sillä ovathan ne taivahan tosia! Ja välillä pohditaan myös sitä, onko naisella helpompaa miehen kanssa vaiko miehellä naisen kanssa, sillä miehet ovat Marsista ja naiset Venuksesta.

Riku Suokas on suomalaisen stand upin isähahmona tunnettu koomikko, näyttelijä ja esittävän taiteen moniottelija: hän on mm. johtanut Tampereen Työväen Teatteria ja Hämeenlinnan Teatteria sekä perustanut Tomaatteja! Tomaatteja! -stand up -festivaalin. Perussuomalaisesta ulkomuodostaan huolimatta Suokkaassa asuu hieman runoilijaa. Hänessä yhdistyvät suuri sydän ja suomalaisen, keski-ikäisen miehen alemmuudentunne.

Johanna Tohni on stand up -koomikko, improvisaationäyttelijä ja monialainen teatterintekijä. Vaikka hän aloitti stand up -lavoilla keikkailun vasta 2014, on hän monelle suomalaiselle komiikan ystävälle tuttu klubeilta, festivaaleilta ja Nelosen Stand Up! -ohjelmasta. Tohni on omien sanojensa mukaan suorapuheinen, nelikymppinen äiti-ihminen, johon monet (hänet itsensä mukaan lukien) liittävät sanan ”härski”.
Esityksen tuottaa Suomen Stand Up Club. Suositusikäraja K-15. Kesto 2 h (sis. Väliajan). Liput: Lippu.fi ja TicketMaster.