Tänään: 25.06.2024

Päätoimittaja

Taika kohtaa musiikin Lohjan kaupunginorkesterin konsertissa

Music Meets Magic- spektaakkeli esitetään Lohjalla Laurentius-salissa perjantaina 31.3. klo 19 alkaen. Konsertin solisti laulaja ja lauluntekijä Kielo Kärkkäinen on monipuolinen ja selkeä-ääninen tekijä esittävän taiteen kentällä. Kielo Kärkkäinen on julkaissut kolme sooloalbumia folkia ja jazzia yhdistävää uuden ajan laulelmaa, Valon mentyä -EP:n, kaksi albumia maailmanmusiikkiyhtye Belizen kanssa, sekä vieraillut lukuisilla äänitteillä. Hän kirjoittaa lauluja suomeksi ja espanjaksi, ja on kunnianhimoinen ja kiitetty tekstittäjä. Kärkkäinen keikkailee aktiivisesti yhtyeensä kanssa. Luvassa on intensiivinen ja keskittynyt ilta, kun Kärkkäinen yhdessä isänsä, sirkustaiteilija Pekka von Cräutleinin ja Lohjan kaupunginorkesterin kanssa luo musiikkia ja sirkustaidetta yhdistävän teoksen, jossa tarkastellaan naisen asemaa.

Kielo Kärkkäin

Suomesta alkaa olla vaikea löytää yhtä kokenutta sirkusammattilaista ja klovnia, kun mitä Sirkusklovni Bluffo on. Professori Bluffo eli Pekka von Cräutlein aloitti sirkushommat jo yli viisikymmentä vuotta sitten. Toissa vuonna 70 vuotta täyttänyt Pekka ei silti ole jättäytynyt eläkkeelle, vaan kiersi viime kesänäkin Suomea huhtikuun alusta lokakuun loppuun asti Sirkus Tähden mukana. Liput Music Meets Magic-esitykseen ennakkoon myy NetTicket.fi, sekä mm. Prisman infot Lohjalla ja Nummelassa.

Bluffo

Music Meets Magic -teos esitetään konserttia edeltävällä viikoilla myös 3600:lle kahdeksasluokkalaiselle osana Taidetestaajat-hanketta. Taidetestaajat-hanketta rahoittavat Suomen Kulttuurirahasto, Svenska Kulturfonden ja Suomen Opetus- ja kulttuuriministeriö. Toimintaa tuottaa Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto.        

MUSIC MEETS MAGIC

Pe 31.3.2023 klo 19 Laurentius-sali

Pekka von Cräutlein, taikailluusiot

Kielo Kärkkäinen, laulu

Jukka Untamala, kapellimestari

Lohjan kaupunginorkesteri

Liput ennakkoon NetTicket.fi 20€/25€, kaikille ovelta 30€