Takinkääntäjä -näytelmän harjoitukset vauhdissa.

 

Vihdin Teatteri on päättänyt tänä kesänä nauraa ihmisten ennakkoluuloille, kateudelle, väärinkäsityksille ja kaikille inhimillisen elämän oikuille. Niinpä niin. Jostakin satavuotiaan Suomemme sydänmailta löytyy Jaavanvaaran kylä. Ennen niin iloinen ja sykkivä, josta lähes kaikki ovat lähteneet. Ei sentään ihan kaikki. On siellä vielä yksi kauppa ja vähän jotain muutakin sentään.

Ehkä saamme tarkemman kuvan kylän sykkeestä, kun sinne saapuu poliitikko, jonka tarkoitus on omalla mökillään viettää rauhallista laatuaikaa ja kirjoittaa muistelmiaan. Hänen sopeutumisensa kylään ja kylän sopeutuminen häneen tarjoavat melkoiset draaman ainekset, mikä tarkoittaa, että tämä näytelmä pitää nähdä.

Takinkääntäjä on musiikillinen komedia, jonka rooleissa nähdään parikymmentä henkilöä. Esityspaikka on kauniin Kirkkojärven rannalla Vihdin kirkonkylässä. Harjoituksia on vedetty jo kauan ja ensi-ilta tapahtuu lauantaina 16.6. klo 17. Kaiken kaikkiaan esityksiä on 21, joista viimeinen on suosittu yönäytös lauantaina 18.8. klo 22.. Parkkipaikat ovat ihan vieressä ja väliaikatarjoilu pelaa sujuvasti kuten aina.

Lippuja voi ja kannattaa varata etukäteen teatterin toimistolta tai NetTicketistä.