Päätoimittaja

Terassin lasittaminen on kasvava trendi – Byggmaxin verkkokaupan suositut ja tyylikkäät lasiovet nyt saatavilla myymälöistäkin

terassi, terassilasitus

Terassin lasitus tuo taloon yhden huoneen lisää, joten ei ihme, että lasitettu terassi on monen haave – oikukkaat säät eivät määrittele terassilla oleilua ja omasta terassista voi nauttia pitkälle syksyyn. Byggmaxin verkkokaupan erittäin suositut terassilasiovet ovat nyt saatavilla myös myymälöistä. Kahden metrin korkuisia lasiovia yhdistämällä saat haluamasi levyisen terassin helposti.

Laadukkaat ruotsalaiset terassien liukuovet ovat Byggmaxin verkkokaupan suosituimpia tuotteita ja ne ovat viimein saatavilla viikolla 17 myös Byggmaxin kymmenestä myymälästä eri puolilta Suomea. Myymälävalikoimasta löytyvät toistaiseksi valkokarmiset perusmalliset lasiovet. Verkkokaupassa on saatavilla laajempi valikoima karmien värivaihtoehtoja sekä lisäeristettyjä liukuovimalleja. Lisäeristetyt lasiovet ovat käteviä esimerkiksi syksyn viileitä iltoja silmällä pitäen.

– Terassin lasiovet kannattaa suunnitella rakennuksen tyyliin sopivaksi sekä käyttötarkoitusta silmällä pitäen. Mitä enemmän aikaa siellä vietetään ympäri vuoden, sitä enemmän eristystä tarvitaan, mutta yleiseen käyttöön sopivat aivan hyvin nyt myymälöihinkin tulleet perusvahvuiset lasiovet, sanoo Aleksi Virkkunen, Byggmaxin Suomen maajohtaja.

Standardikorkeus takaa edullisen hinnan terassilasituksissa

Byggmaxin lasiset liukuovet myydään kahden metrin standardikorkeuksin, mikä tarkoittaa, että asennusaukon koon tulee olla kaksi metriä – itse ovi on muutaman millin matalampi. Leveydet ovat 1,5 metristä 4,1 metriin, 10 sentin välein, joten jokaiselle terassille löytyy varmasti sopiva lasitus. 

Standardikorkeuden ansiosta Byggmaxin myymät terassin lasituselementit ovat huomattavan edullisia verrattuna kilpailijoiden tuotteisiin. Ne saadaan myymälöihin ilman välikäsiä suoraan valmistajalta.

– Tyypillisesti lasituksia valmistetaan asiakkaan antamien mittojen mukaan, mikä on hitaampaa ja kalliimpaa kuin standardimittojen mukaan valmistaminen. Byggmaxin tarjoamat moduulimittaiset, standardikokoiset lasit ovat edullisempi vaihtoehto, eikä niissä tingitä laadussa, Virkkunen kertoo.

Byggmaxin liukuovien mukana toimitetaan todella kattavat asennusohjeet. Ohjeita seuraamalla liukuoven saa asennettua paikoilleen muutamassa tunnissa. 

Byggmaxilta voi ostaa myös kokonaisen terassiprojektin kattoineen. Lasiterassivalikoimaan voi tutustua täällä: https://www.byggmax.fi/terassit-ja-katokset

Tuotetiedot:

Optimal-liukuoviLiukuovisarja, jonka avulla terassista saa parhaan nautinnon kesällä. Rullaavat kuulalaakeroitujen nailonpyörien päällä. Läpimenevä sylinteri- ja koukkutelkilukko paneelin kummallakin puolella. Jokaisessa ovessa on harjaslista ja koukkuprofiilit, mikä takaa sekä vakauden että hyvän tiiviyden. Sisä- ja ulkopuolinen kahva paneelin kummallakin puolella.
Kaikissa ovissa on nostoeste, jonka ansiosta asiattomat henkilöt eivät voi nostaa ovea pois paikaltaan. 
Integroidut tippalistat ylä- ja alakiskossa.
Vedenpoistolla varustettu alakisko: Ovet ovat käännettävissä, ja ne voidaan asentaa A- ja B-paneeleiksi.
Lasin eristyskyky: 5,9
4 mm:n turvalasi, joka on 5 kertaa vahvempaa kuin tavallinen lasi, ja rikkoutuessaan se muodostaa pienenpieniä lasinpaloja toisin kuin tavallinen lasi, joka särkyy suuriksi, teräviksi sirpaleiksi.
5 vuoden takuu materiaalin, rakenteen ja valmistusvirheiden osalta.

Hinta alkaen 519,00 euroa (1500mm leveä malli)

Byggmax lyhyesti

Vuonna 1993 perustetulla rakennustarvikekauppaketju Byggmaxilla on 150 myymälää eri maissa: 100 myymälää Ruotsissa, 40 Norjassa ja 10 Suomessa. Byggmaxin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 5,7 miljardia kruunua (SEK) ja konserni jatkaa vahvaa kasvuaan.

Byggmaxin liikeideana on tarjota laadukkaita rakennustarvikkeita järkevään hintaan. Kaikissa myymälöissä oleva ns. Drive In -piha mahdollistaa erityisesti painavien tavaroiden lastaamisen suoraan autoon tai peräkärryyn, mikä  tekee Byggmaxissa asioimisesta helppoa ja tehokasta. 
Byggmax on listautunut Tukholman pörssiin vuonna 2010. Lisätietoja: www.byggmax.fi 

BYGGMAX – LAATUA JÄRKEVÄÄN HINTAAN