Tänään: 17.07.2024

Päätoimittaja

Tomi Harellille suurmestari arvo Kombatanin suurleirillä Lohjalla

Lohjan Itsepuolustuskoululla oli kansainvälistä meininkiä, kun yli 100 osallistujaa 13 eri maasta oli Filippiiniläisen itsepuolustus- ja kamppailulajin Kombatanin suurleirillä. Leirin pääopettajana oli lajin pääopettaja Filippiineiltä, Suurmestari Ernesto Presas Jr. Leirin järjestäjänä ja isäntänä toimi Suomen Kombatanin pääopettaja Tomi Harell.

-Oli mahtava tunnelma koko viikonlopun ja leiri oli kokonaisuudessaan onnistunut, Harell sanoi. Oli minulle tärkeää järjestää leiri uudessa kotikaupungissani Lohjalla ja näin myös tukea paikallisia yrittäjiä, jotka ovat halunneet kanssamme yhteistyötä tehdä. Toimitilamme Lohjan Itsepuolustuskoulu oli tiloiltaan loistava leirin järjestämiseen.

-Suurmestari Presas oli Lohjalla viikon ajan ja pääsimme myös tutustumaan paikalliseen luontoon, yrityksiin ja nähtävyyksiin. Kiva kaupunki ja ystävällisiä ihmisiä, haluan ehdottomasti tulla kesällä tänne Presas sanoi.

Leirin lopuksi Tomi Harell sai mahtavan kunniaosoituksen 30vuotisen kamppailu-uran johdosta, kun Suurmestari Presas myönsi hänelle Suurmestari arvon ja 8. asteen mustan vyön Kombatanissa. Harell on ensimmäinen kyseisen kunnian saanut Suomessa ja Euroopassakin on vain muutama. 

Lohjan Itsepuolustuskoulun tiloissa Maksjoentiellä toimiva Kombatan ottaa koko ajan uusia oppilaita. Tervetuloa mukaan tutustumaan monipuoliseen lajiimme ja koulumme toimintaan, Harell sanoi.