Saamme marraskuun kuumimpiin jazzkonsertteihimme solistiksi yhden traditionaalisen New Orleans jazzin tunnetuimmista ja arvostetuimmista trumpetisteista ja vokalisteista. Gregg Stafford oikeasti Yhdysvalloista ja New Orleansista. Esittämänsä musiikkinsa syntysijoilta.

Gregg Stafford vieraili edellisen kerran Suomessa vuosi sitten marraskuussa 2017 ja konsertit saivat silloin aikaan ihastuneita huokauksia ja ylistäviä kommentteja loppuunmyydyissä ravintolakonserteissa.  Nyt konsertit kuullaan kirkkojen upeissa akustiikoissa ja ohjelmassa on myös gosbelia. Ole nopea! Nämä liput viedään käsistä!

Gregg on hauska show-mies, joka tempaa mukaansa kuulijansa erikoisen pehmeällä mutta intensiivisellä trumpetin saundillaan ja laulutyylillään. Hänen musiikin fraseerauksensa on aivan omaa laatuaan. Se henkii alkujazzin kiihkeää tunnelmaa kaikessa viehättävyydessään. Kannattaa tulla kuuntelemaan. Et varmasti pety. Konsertti on monessa mielessä ainutlaatuinen.

Gregg Staffordin kanssa esiintyy New Orleans Stompers.  Jazzin esitaiteilijana soittaa saksofonisti Alvi Leppälä soittaen historiallisia, tyylin mukaisia jazzin alkuaikojen saksofoneja. Orkesterin kapteeni on Swingin maisteri, klarinetisti Kimmo Leppälä, ja kolmannen polven tyylitaituri on kontrabasisti Ilkka Leppälä. Yhtyeen svengistä vastaa tiukimmista tiukin komppiryhmä: banjon mestari Jukka Järvelä ja stride-pianon taitaja Robi de Godzinsky.

GREGG STAFFORD & NEW ORLEANS STOMPERS

pe 16.11.2018 klo 19 Mäntsälän kirkko

la 17.11.2018 klo 19 Lohjan kirkko

ma 19.11.2018 klo 19 Pikkukirkko, Porvoo

ti 20.11.2018 klo 19 Karkkilan kirkko

ke 21.11.2018 klo 19 Vihdin kirkko

to 22.11.2018 klo 19 Pukkilan kirkko

Gregg Stafford, laulu ja trumpetti

Kimmo Leppälä Stompers, Lohja

Kimmo Leppälä, klarinetti

Alvi Leppälä, saksofoni

Ilkka Leppälä, kontrabasso

Robi de Godzinsky, piano

Jukka Järvelä, banjo

Liput ennakkoon Netticket ja tuntia ennen ovelta.