Lohjalaisen Teatteri Tralan väki odottaa jo malttamattomana pyhäinpäivää.

–Järjestämme Lohjan, ehkäpä jopa koko Suomen, ensimmäisen Maskidiscon, teatteriyhdistyksen puheenjohtaja Teija Malén kertoo hymyillen.

Trala haluaa tarjota unohtumattoman illan koronan aiheuttaman huolen ja epävarmuuden keskellä.

–Varmasti kaikki kaipaavat juuri nyt iloa, naurua, tanssia sekä ystäviä. Meille on upeaa, että saimme historian ensimmäisen Suomen Diskotähti -palkitun Meiju Suvaksen tähdittämään juhlaamme. Meiju on ihastuttava ja karismaattinen, ja kukapa hänen hittejään ei tietäisi, Malén sanoo.

Vuoden hauskimmat, mutta silti turvallisimmat bileet järjestetään Virkkalan Klubitalolla, toisin sanoen uudessa Lohjan Tapahtumatalossa. Juhlimaan voi tulla naamiaisasussa tai ilman.

–On vain yksi suositeltava sääntö: tule bailaamaan maski nenussa. Tilaisuudessa turvallisuus on etusijalla, Malén korostaa.

Illan aikana parhaat naamiaisasut palkitaan messevillä pokaaleilla. Jos et pokkaa pokaalia, saat muiston unohtumattomasta illasta, kun kuvautat itsesi arkussa hautakivien ympärillä Horror-nurkassa! Ja ainahan voi ottaa hauskoja selfieitä lohjalaisen Juhlatarvike-liikkeen lainaamien halloween-rekvisiitan luona. Anniskelusta vastaa tuttuun tapaan Sivujuoni Ravintola.

Tilaisuudessa pidetään myös kaikkien rakastamia arpajaisia, joissa on luvassa todella upeita palkintoja. Voit ehkäpä voittaa kasvohoitolahjakortin Kauneushoitola Kirsiin, palkinnoissa on myös Erotiikan herkkukaupan leluja ja paljon muuta.

–Varatkaa lippunne ajoissa, sillä niitä on rajoitetusti. Maksu on mahdollista myös paikan päällä. Kepposta ei seuraa, jos ei pääsekään diskoilemaan. Vapautat vaan varauksesi seuraavalle, Malén muistuttaa.

Teatteri Trala järjestää syksyn hauskimmat ja turvallisimmat juhlat lauantaina 31.10. kello 18.00–23.00. Maskit naamaan ja menokengät jalkaan! Sitovat ennakkovaraukset: Teatteri Trala.

Teatteri Trala toimii vastuullisesti, ja noudattaa tapahtumahetkellä voimassa olevia koronamääräyksiä mm. yleisömäärän ja aukioloaikojen osalta. Jokaiselle on pöytäpaikka. Myynnissä on maskeja. Käsidesiä ja saippuaa on saatavilla. Paikka on desifioitu ja tuuletettu hyvin. Tulethan juhlimaan vain terveenä. Tapahtuma järjestetään vain, mikäli sen hetkinen koronatilanne sallii.

Teksti: Teatteri Trala

Maskidiscossa esiintyy Meiju Suvas. (Kuva: Meiju Suvas)