Tuleeko sinulle joskus hetkiä, että haluaisit pelata, mutta ei ole ketään kenen kanssa sitä harrastaa? Ei huolta. Pasianssi korttipeli on herätetty horroksesta uuteen loistoon uudella suomalaisella nettisivulla. Uusi ilmainen pasianssi pelisivusto johdattaa sinut kohti nostalgisia pelihetkiä klassikkopelin parissa.

Pasianssi.com nettisivu pitää sisällään kaikki suomalaisten suosimat versiot yksin pelattavista korttipeleistä, joita tottakai ovat:

  • Spider
  • Klondike
  • Pyramidi
  • Vapaakenttä
  • Solitaire

Pelien lisäksi sivustolta löytyy kattavasti tarinointia ja faktatietoa yllä mainittujen pelien historiaan, kehitykseen ja kuuluisiin ihmisiin, jotka ovat pitäneet pasiansseja harrastuksinaan.

Pasianssi on oiva harrastus viihteeksi ja tylsyyden sivuuttamista varten, mutta pelillä on tunnetusti myös muita etuja. Nimittäin pelin avulla pystyt harjoittamaan kärsivällisyyttäsi, ja se kulkeekin englannissa nimellä patience.

Pelisivustolla pystyt myös tallentamaan omat hyvät tuloksesi tulostaulukkoon ja näin leikkimielisesti kilpailla kanssapelaajien kanssa. Jokainen korttipeli on itse suunniteltu ja toimii jokaisella laitteella saumattomasti, olipa käytössä puhelin tai jokin toinen mobiililaite – tai ihan perinteinen läppäri tai pöytäkone.

Hiljattain pelirepertuaaria on kasvattanut sivustolla toinen klassinen Microsoftin Windows –koneista tuttu peli: Miinaharava. Pystyt pelaamaan sivustolla miinaharavaa kolmella eri vaikeustasolla; helppo, vaikea sekä keskitaso.

Tulevaisuudessa sivustolta on kuulemma löytymässä yhä suurempi valikoima pelejä, kuukausittaisia turnauksia, keskustelumahdollisuus muiden käyttäjien kanssa, sekä paljon muuta!

Mukavia ja viihdyttäviä hetkiä korttipelien teemoissa!