Tytyrin Elämyskaivos avautuu 6.2. perheiden privaattikierroksille. Privaattikierroksia järjestetään tiistaista sunnuntaihin 6.2.–28.2. Privaattikierrokselle voi osallistua samassa taloudessa asuva 1–6 henkilön perhe. Privaattikierros tulee ostaa ennakkoon, viimeistään kahta vuorokautta ennen vierailuajankohtaa. Tytyrin Elämyskaivoksen yleisökierrokset ovat toistaiseksi tauolla Covid19-rajoitusten vuoksi.

Tytyrin Elämyskaivoksen privaattikierroksia järjestettiin ensimmäisen kerran alkukesästä 2020 ja etenkin lomakautena kierrokset olivat loppuunmyytyjä. Privaattikierrokset ovatkin ainutlaatuinen tapa kokea kaivosmiljöö. Samassa taloudessa asuvalla perheellä on mahdollista varata yksityiskierros, jolloin kaivoksen tunnelman pääsee kokemaan oppaan johdolla, yksityisesti toteutettuna. Kierroksen kesto on noin 1,5 tuntia.

Privaattikierroksille voi osallistua vain täysin terveenä ja etukäteen ostetut liput voi vaihtaa toiseen ajankohtaan sairastapauksen yllättäessä. Lisäksi kierrosten aikana yli 12-vuotiaiden on käytettävä maskia sekä huolehdittava hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä.