Alkavan Valioliigan kunniaksi jatkamme täälläkin näitä vihjeitä ja vaikka itse teemmekin joka viikolla oman vakio-lapun pienelle porukalle, julkaisemme täällä tästä eteenpäin 1-3 kohdevalintaa viikossa.

Heti vakiolapun ensimmäinen kohde, missä Crystal Palace saa vieraakseen Evertonin on ympäripyöreä kohde, missä vierailija voi aina yllättää, mutta historiallisesti Crystal Palace on pelannut kotonaan hyvin puolustaen näitä ”parempiaan” kohtaan ja täksi kaudeksi joukkueen keskikenttäja puolustus ovat parantuneet, joten vahva tasuri, pienellä kotivoitolla.

Toinen esimerkkikohde on Sheffield Unitedin vierasottelu Bournemouthia vastaan. Vierailijat tulevat pelaamaan tiukalla puolustusasenteella ja siksi uskallamme lähteä povaamaan tässä nousijajoukkueelle x2 vaihtoehtoja.

Viimeinen ensimmäisen viikon ”vihjeistä” liittyy kohteeseen 13 eli Derbyn kotiotteluun Swanseata vastaan. Vaikka Wayne Rooney on jo reilu 30-kymppinen, on maalintekijällä ollut MLS-sarjassa maalivainu kunnossa ja varmasti Wayne tuo Derbyyn positiivisuutta omalla olemuksellaan ja esimerkillään, joten kotiavaukseen kotivoitto ja merkki 1.