Jos suunnittelet päiväretkeä Vihdin kuntaan, tässä on joitakin syitä, miksi kannattaa käydä Vihdissä:

 1. Luonto: Vihdin kunta tarjoaa upeita luontokohteita, kuten Liesjärven kansallispuisto, joka tarjoaa mielenkiintoisia retkeilyreittejä ja kauniita maisemia. Lisäksi Vihdin ulkoilualueet tarjoavat hyvät mahdollisuudet esimerkiksi hiihtoon, patikointiin ja pyöräilyyn.
 2. Kulttuuri: Vihdissä on monia mielenkiintoisia kulttuurikohteita, kuten Halosenniemi-museo, jossa voi tutustua taidemaalari Pekka Halosen tuotantoon ja elämään. Myös Vihdin vanha kirkko on käymisen arvoinen paikka.
 3. Ostokset: Vihdin kauppakeskus tarjoaa monipuolisia ostosmahdollisuuksia. Lisäksi Vihdin kunnan muissa kauniissa kyliin on pieniä putiikkeja ja kauppoja. Myös Nummela ja Veikkoinkorpi tarjoilevat liikkeitä ja palveluita.
 4. Ravintolat ja kahvilat: Vihdin kunta tarjoaa monia erilaisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta.
 5. Uimarannat: Vihdissä on useita kauniita uimarantoja, kuten Evitskogin uimaranta ja Vähäjärven uimaranta, jotka tarjoavat mahdollisuuden nauttia kesäpäivistä vesistön äärellä.
 6. Historia: Vihdin kunta on rikas historialtaan, ja alueella on useita mielenkiintoisia historiallisia kohteita, kuten Vihdin kirkko ja Vihdin kotiseutumuseo.
 7. Lapsiystävällinen kunta: Vihdin kunta on erittäin lapsiystävällinen, ja alueella on paljon tekemistä ja nähtävää myös lapsille. Esimerkiksi Linnamäen huvipuisto sijaitsee lähellä Vihdin kuntaa, ja Vihdin liikuntapuisto tarjoaa lapsille mahdollisuuden leikkiä ja urheilla.

Kaiken kaikkiaan Vihdin kunta on mielenkiintoinen ja monipuolinen matkailukohde, joka tarjoaa paljon tekemistä ja nähtävää kaikenikäisille ja erilaisille matkailijoille.

 1. Golf: Vihdissä on useita laadukkaita golfkenttiä, kuten Linna Golf ja Vihti Golf Center, jotka tarjoavat upeat puitteet golfharrastuksen pariin.
 2. Maaseutumatkailu: Vihdin kunta tarjoaa erinomaiset puitteet maaseutumatkailuun. Alueella on paljon maatiloja, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua maalaiselämään ja maatilan eläimiin. Lisäksi alueella on useita maalaiskahviloita ja -ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisista herkuista ja tunnelmasta.
 3. Ulkoilu: Vihdin kunta tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet ulkoiluun ympäri vuoden. Talvella voi hiihtää Vihdin monipuolisilla hiihtoladuilla tai lumikenkäillä ja retkeillä lumisessa metsässä. Kesällä voi patikoida kauniilla luontoreiteillä tai pyöräillä pitkin Vihdin maisemia.
 4. Tapahtumat: Vihdissä järjestetään ympäri vuoden monenlaisia tapahtumia, kuten konsertteja, teatteriesityksiä, markkinoita ja urheilutapahtumia.
 5. Hyvät liikenneyhteydet: Vihdin kunta sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella, ja se on helppo saavuttaa esimerkiksi Helsingistä tai Lahdesta. Vihdin kunnan alueella on myös hyvät bussiyhteydet, joten alueella liikkuminen on helppoa.

Kaiken kaikkiaan Vihdin kunta tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen päiväretkikohteen, jossa on tarjolla paljon erilaisia aktiviteetteja ja nähtävyyksiä. Kunta sopii erinomaisesti niin aktiivilomailijoille kuin perheille ja kulttuurista kiinnostuneillekin.

Vihti Ski

Vihti Skiin kuuluu seitsemän rinnettä, joista suurin on 650 metriä pitkä ja tarjoaa 130 metrin korkeuseron. Lisäksi Vihti Skiin kuuluu kaksi lastenrintettä ja monipuoliset harjoitusalueet laskettelun ja lumilautailun opetteluun. Hiihtokeskuksessa on myös monipuolinen lumetusjärjestelmä, joka takaa hyvät hiihto-olosuhteet pitkälle kevääseen.

Vihti Ski on suosittu hiihtokeskus, joka tarjoaa hyvät mahdollisuudet lasketteluun ja hiihtoon Etelä-Suomessa. Hiihtokeskuksessa on myös hyvät palvelut, kuten vuokraamo, hiihtokoulu ja ravintola. Vihti Ski on helppo saavuttaa esimerkiksi omalla autolla tai bussilla, ja siellä on hyvät pysäköintimahdollisuudet. Hiihtokeskus sopii hyvin niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin hiihtäjille ja laskettelijoille.