Tänään: 12.07.2024

Päätoimittaja

Ykkös-Lohjan laajennettu jakelu

Jos olette sattuneet lukemaan lehtiä tai kuullut radiosta tai televisiosta, niin Suomessa lakkoillaan tällä hetkellä. Meihin lehtenä eniten vaikuttaa paperialan lakot, jotka pitävät suomalaisen sanomalehtipaperin valmistuksen pysähdyksissä. Tämä tarkoittaa, että meille tulee paperi tällä hetkellä painoon Saksasta.
Paperialan kiistat ovat jatkuneet pitkään, mutta nyt keväällä saimme lisäksi Ukrainan sodan, jolla on suoraan vaikuttanut energian hintaan niin Suomessa kuin myös vahvasti Saksassa. Nämä kaksi syytä ovat aiheuttaneet paperinhintaan sekä logistiikkaan kustannuspaineita. Jo ennen Ukrainan sotaa sanomalehtipaperin hinta nousi meillä lähes 30 %, ja uusi korotus hintoihin tuli voimaan viime viikolla.

Laajennettu jakelu tällä viikolla

Tästä huolimatta emme ole vähentäneet jakeluamme tai painosmääriä, vaan yhä toimitamme lehteä kuten olemme tehneet viimeisten vuosien ajan, ja tämän viikon lehti meneekin laajennettuna jakeluna Siuntion pohjoisosista lähtien, Lohjan kattaen (lisäjakelualue: Karjalohjan laita-alueet, Pohjois-Pusula, Leppäkorpi), Vihdin ja Karkkilan alueille jakelun ollessa yli 45 000 lehteä.

Lännen Helmi 2022

Maailman tilanne ei ole yhdellekään eurooppalaiselle yritykselle mitenkään optimaalinen, mutta pyrimme omassa arjessamme toimimaan mahdollisimman joustavasti vanhaan tapaan noudattaen myös koronaturvallisia toimintatapoja. Tämän kaiken keskellä olemme kuitenkin päättäneet tehdä kesän Lännen Helmi lehden viimeisten vuosien tapaan kesäkuun alussa. Tälläkin kertaa jakelu sisältää laajennetun jakelumme lisäksi lisäalueita, joita ovat Kirkkonummi, Siuntio sekä osia Inkoosta. Saatamme tarvittaessa toimittaa lehtiä myös Hangon ja Raaseporin alueille – Lännen Helmi 2022 sisältö on jo suunniteltu.

Paikallisesti paikallisille

Ykkös-Lohja on koko yli 30 vuotisen historiansa ollut paikallinen kaupunkilehti, jonka tekijät ja omistajat ovat paikallisia, ja tämä jatkuu edelleen. Me emme ole osa mitään isoa pörssiyhtiötä, vaan pyrimme paikalisesti tekemään parhaamme paikallisten yritysten ja asukkaiden kanssa kertomalla sivujemme välityksellä alueen tapahtumista ja päätöksistä.

Ykkös-Lohja ilmestyy kerran viikossa ja julkaisemme jokaisen artikkelin myös artikkelina www.ykkoslohja.fi sivustolla, mistä se on myös Googlen löydettävissä. Lisäksi koko lehti on luettavissa näköislehtenä Lehtiluukun palvelusta – maksutta.

KO