Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden harjoitusryhmät siirtyvät kentälle ja avaavat kesäkauden kaikille avoimin harjoituksin tiistaina 3.5.

16.30 Kilparyhmät (6 v. ylöspäin – kokemusta lajista ennestään)

17.00 Yleisurheilukoulut (6-13 v.)

17.30 Liikuntaleikkikoulut (n. 2-6 v.)

Tervetuloa tutustumaan toimintaan ja vaikka heti mukaan harjoituksiin! Yleisurheilu on monpuolisesti taitoja ja fyysistä kykyä kehittävää. Kilpailemaan pääsee halutessaan alusta alkaen ja vaikka yleisurheilu on yksilölaji, jossa jokainen kehittyy omalla polullaan ja näkee ilot ennen kaikkea omasta panostuksestaan, on harjoitteleminen ja kilpaileminen erittäin sosiaalista – kaverillista ja kannustavaa!

Liikuntaleikkikouluissa lasten keholliset perustaidot ja ryhmässä toimiminen kehittyvät monipuolisesti ja leikinomaisesti – pallot, turbokeihäät, esteradat ja erilaiset kilpaleikit luovat pohjaa yleiurheilukouluille, joissa opetellaan jo eri lajien tekniikoita ja vahvistetaan kasvavaa kehoa säännöllisellä harjoittelulla.

Länsi-Uudenmaan Urheilijoiden ryhmissä aloittaneita ja siitä kansalliselle huipulle ja jopa olympialaisiin asti yltäneitä urheilijoita on monia: Samuli Vasala, Saara Nikander, Oskari Mörö, Oskari Perälampi, Simo Laine, Julius Kuusela… mutta vielä suurempi joukko on heitä, jotka ovat oman urheilunsa ohella ohjanneet, kouluttautuneet liikunta-alan ammattiin ja saaneet yleisesti tärkeitä eväitä elämään: luonteen vahvuuksia, muistoja ja ystäviä.

Oskari Mörö ja aidat (toisessa kuva nuori Oskari kilpailemassa)

Avajaisissa kentällä on tarjolla kahvia, mehua ja pikkupurtavaa – LUU:n johtokuntajäsenet ja Valmennuspäällikkö Juha Heinänen kertovat tulevan kesän tapahtumista ja vastaavat kysymyksiin. Syyskuussa LUU tekee seurareissun Ruotsiotteluun Helsingin Olympiastadionille – edulliset pakettiliput myynnissä ja mahdollisuus lahjoittaa LUU:n Kunniakierroskeräykseen! Nyt avataan kaikkien aikojen Yleisurheilukesä!