Samsung The Frame QLED 4K Smart TV (2024), 65″ – arvo 1999€

TV, kun on päällä ja taideteos, kun se on pois päältä

Valoheijastukset minimoiva 4K Ultra HD -näyttö

Vaihda tyyliä TV:n vaihdettavilla kehyksillä

Sinun on oltava 18-vuotta täyttänyt, jotta voit osallistua arvontaan.

Osallistu DNA Samsung The Frame TV:n arvontaan tästä

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV

Samsungin The Frame QLED 4K Smart TV on suunniteltu toimimaan sekä korkealaatuisena televisiona että taideteoksena. Tämä malli hyödyntää Quantum Dot -teknologiaa, joka tuottaa erinomaisen kuvanlaadun ja väritoiston. Lisäksi sen ainutlaatuinen ominaisuus on Art Mode, jossa televisio voi näyttää taideteoksia sen ollessa käyttämättömänä.

Design ja asennus

The Frame -televisio on suunniteltu muistuttamaan kehystettyä taulua, mikä tekee siitä erityisen esteettisen sisustuselementin. Sen paksuus on minimissä, ja se voidaan asentaa seinälle niin, että se näyttää oikealta taululta. Käyttäjät voivat myös vaihtaa kehyksiä, jolloin televisio sopii saumattomasti erilaisiin sisustustyyleihin.

Kuva ja suorituskyky

The Frame käyttää 4K-resoluutiota, mikä takaa terävän kuvanlaadun ja yksityiskohtaisuuden. HDR-teknologia parantaa värien ja kontrastin toistoa, jolloin kuvat näyttävät eloisilta ja realistisilta. Televisio tukee myös erilaisia HDR-formaatteja, kuten HDR10+.

Älytoiminnot

Samsung The Frame sisältää Tizen-käyttöjärjestelmän, joka tarjoaa käyttäjille pääsyn laajaan valikoimaan sovelluksia ja älytoimintoja. Voit käyttää suosittuja suoratoistopalveluita, kuten Netflix ja Amazon Prime Video, suoraan televisiostasi. Lisäksi älykäs ohjaus mahdollistaa laitteen hallinnan äänikomennoilla käyttäen Bixbyä, Alexa tai Google Assistant.

Art mode

Yksi The Frame -televisioon erikoisominaisuuksista on Art Mode. Kun laite ei ole käytössä, se voi näyttää valikoiman esiasetettuja tai käyttäjän valitsemia taideteoksia. Samsungin Art Store tarjoaa pääsyn tuhansiin taideteoksiin, jotka voidaan ostaa tai tilata palvelun kautta, jolloin televisiosi muuttuu eläväksi taidenäyttelyksi.

Äänenlaatu

Äänentoisto The Frame -televisiossa on suunniteltu tukemaan sen visuaalista taidetta. Se sisältää Adaptive Sound-teknologian, joka analysoi katsottavan sisällön ja optimoi äänenlaadun sen mukaan. Tämä tarkoittaa, että oli kyseessä elokuva, urheilutapahtuma tai videopeli, ääni on aina räätälöity tarjoamaan paras mahdollinen kokemus.

Yhteydet ja lisävarusteet

Televisio sisältää useita liitäntävaihtoehtoja, kuten HDMI- ja USB-portit, mikä helpottaa erilaisten laitteiden, kuten pelikonsolien ja digiboksien, kytkemistä. Samsung on myös suunnitellut One Connect Boxin, joka keskittää kaikki kaapelit yhteen, siistiin pakettiin, vähentäen sotkua ja helpottaen asennusta.

Tekniset tiedot

  • Näyttö: 4K UHD QLED
  • Koko: Saatavilla useita eri kokoja
  • HDR: HDR10+
  • Älyominaisuudet: Tizen OS
  • Art Mode: Kyllä
  • Ääni: Adaptive Sound
Osallistu DNA Samsung The Frame TV:n arvontaan tästä

Samsung The Frame QLED 4K Smart TV tarjoaa yhdistelmän teknologiaa ja designia, joka sopii täydellisesti moderniin kotiin. Se ei ainoastaan tarjoa huipputason katselukokemusta, vaan toimii myös aktiivisena osana kotisi sisustusta.

9 Comments

Kommentoi kirjoitusta