KalkkiRock 2022 järjestetään Kalkkitehtaan rannassa Lohjan Virkkalassa lauantaina 18.6. Tapahtuman järjestävät Teatteri Trala, Lemmy ry (Lohjan Elävän Musiikin Ystävät) ja LiveTool (äänentoistopalvelut).

KalkkiRockissa esiintyvät The Ronski Gang, Tinos, The Rockin’ Trouble ja The G. Rock Band. Lohjalaislähtöinen The Ronski Gang on suomirockin legendaarisimpia ja pitkäikäisimpiä yhtyeitä, joka teki ensimmäiset keikkansa jo vuonna 1968. Se oli 70- ja 80-luvuilla yksi maamme suosituimmista live-bändeistä ja keikkailee yhä edelleen. Pitkän koronatauon jälkeen bändi saapuu vihdoin jälleen Ronskin ja Haten kotiseudulle Virkkalaan.

Tinos on alun perin Lohjalla vuonna 1965 perustettu bändi, jolla on edelleen vahvasti musiikilliset juuret 60-luvun musiikissa. Yhtye on esiintynyt viime vuosina aktiivisesti kotimaassa ja ulkomailla.

The Rockin’ Trouble perustettiin vuonna 2009. Bändin reipas rockpitoinen ohjelmisto koostu vanhoista rockklassikoista yhdisteltynä tämän päivän rockiin.

The G. Rock Bandin teemana on ”World´s Best Rock and Pop Classics”. Bändi on perustettu vuonna 2015 ja se on vankkaa Vihti/Espoo yhteistyötä. Hyvin lempeästi keski-ikäistyneillä yhtyeen jäsenillä on vuosien kokemus soittamisesta eri kokoonpanoissa. Pääosin 80- ja 90-luvuilta tutut raudanlujat coverit esitetään ripauksella bändin omaa tyyliä alkuperäisiä versiota kunnioittaen.


The Ronski Gang (Kuva: Jarmo Teinilä)

Toinen KalkkiRock

KalkkiRock järjestetään nyt toista kertaa. Viime vuoden tapahtuma oli koronasta huolimatta menestys ja yleisöä oli paikalla mukavasti. Festarialueelle mahtuu 1 000 henkeä. Aidoilla rajattu tapahtuma-alue on kokonaisuudessaan tarjoilualuetta, joten ikäraja on K18. Portit avataan klo 17.00 ja ensimmäinen bändi aloittaa klo 18.00. Tilaisuus päättyy klo 24.00. Alueella on iso parkkipaikka. Lohjan keskustasta järjestetään myös bussikuljetus (meno-paluu). Alueella on A-oikeudet ja pikkupurtavaa löytyy, joten nälkä ei pääse yllättämään. Lippujen ennakkomyynti on alkanut vauhdikkaasti, varaa liput ennakkoon.


Tinos (Kuva: Kiffe Sjöblom)