Nykyään, tai jo vuosia, on ollut helppoa ostaa tuotteet suoraan verkosta kotiin toimitettuna. Jos se kerta on mahdollista autojenkin kanssa, niin miksei myös vaatteiden. Jos on kiirettä, aikataulut eivät osu, niin kesäloman vaatteet voi tilata vaikka Lindexin verkkokaupasta.

Me ajattelimme tässä omalla sivustollamme hieman kertoa liää Lindedin verkkokaupasta. Artikkelin linkit ovat kaupallisia linkkejä – eli tarkoittaa sitä että jos ostat linkkiä seuraten, me saamme siitä pienen palkkion.

Vaatteet vaivattomasti ja nopeasti verkkokaupasta

Joskus on hetkiä, kun haluaa nimenomaan mennä kauppaan ja kiertää tuotteita hipelöiden kaupan hyllyiltä toisille, mutta varsinkin viime aikoina on tullut enemmän tavaksi katsoa kotona, mikä on kenenkin koko, ja sitten tilata netistä. Jos vaate on selvästi väärän kokoinen, on sen palauttaminen yhtä helppoa kuin tilaaminenkin – mutta kerralla omat koot tarkastaen ja verkkokaupan kokotaulukot tarkistamalla, yleensä osuu heti kerrasta.

Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista. Lindexillä on noin 480 myymälää 18 markkinalla. Sen liikeidea on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia muotitietoiselle naiselle. Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita, lastenvaatteita ja kosmetiikkaa. Lohjaltakin löydät oman Lindex liikkeen – se on Kauppakeskus Lohessa, Suurlohjankadulla – mutta jos et aina jaksa tulla keskustaan, voi tehdä ostokset verkossa.

  • Laaja valikoima naistenvaatteita, lastenvaatteita, alusvaatteita ja kosmetiikkaa
  • Tunnettu ruotsalainen merkki   
  • Ilmainen toimitus ja palautus Lindex-myymälään 
  • Valikoima päivittyy uusilla tuotteilla päivittäin
  • Sitoutuneisuus ymmpäristöystävällisesti valmistettuun muotiin

Käy kaupoilla Lindexillä.

Lindex toimii vastuullisesti

Lindex on valmistanut muotia naisille jo yli 60 vuoden ajan. Se on ollut matka alusta lähtien. Matka kohti parempia tuotteita. Parempaa suunnittelua. Parempaa maailmaa. Lindex kertoo omilla sivuillaan vastuullisuudesta sekä yrityksen matkasta nykyaikaan – kaikki maailman vaateyritykset eivät ole yhtä avoimia viestiessään taustoistaan. Tässä seuraavassa pari kappaletta tekstiä suoraan Lindezin sivuilta, lyhempänä versiona, mutta voitte käydä lukemassa tekstit kun samalla vierailetta verkkokaupassa.

Tänään ja huomenna – ja ensi viikolla

Lindex: Kaiken mitä teemme, teemme asiakkaidemme vuoksi. Siksi koemme velvollisuudeksemme sitoutua YK:n kestävän kehityksen tavoitteisiin, sillä haluamme, että vaatteitamme ostavat ja käyttävät asiakkaat voivat nauttia kestävästä elämäntyylistä nyt ja tulevaisuudessa. Meidän on katsottava tulevaan ja tehtävä töitä sekä nykyhetkeä että tulevaisuutta ajatellen. Jotta voimme paremmin toteuttaa visiotamme ja korkeaa päämääräämme, teimme lupauksen: aiomme auttaa tulevia sukupolvia- lindex.com

Entä ilmasto ja kiertotalous?

Lindex: Visiomme mukaisesti pyrimme vaikuttamaan niin tehtaiden työolosuhteisiin kuin edistämään kehopositiivisuutta. Ne ovat kuitenkin vain yksi osa kokonaisuutta. Jos maapallon ilmasto lämpenee yli 1,5 asteen rajan, puhdasta vettä ja ruokaa ei enää ole tarpeeksi, mikä tekee maailmasta sosiaalisesti levottoman ja konfliktien täyteisen. Siksi visiomme on edistää kiertotaloutta muotiteollisuudessa ja torjua ilmastonmuutosta – lindex.com

Vaatteet verkkokaupasta

Jos et ole koskaan vielä ostanut vaatteita verkosta, kannattaa ensimmäisen tilaus tehdä huolella – ja jo ennen tilausta yrittää saada omasta kokoluokasta todellinen kuva – jos kotona on kunnon mittalaitteet, saat mitattua ihan senttimitat, ja se auttaa ensimmäisessä verkkotilauksessa – ja tarpeen niin tullessa, voihan ne vaatteet aina myös palauttaa, jos heti huomaa tilanneensa jälleen yhdet ”tavoitevaatteet” ensi vuoden kesälomille.