Näin huhtikuun puolessa välissä on jo syytä kääntää katseet kohti kesää, ja kesälomia. Meillä lehdessä kesän aloittaa jo perinteeksi muodostunut kesälehtemme Lännen Helmi, joka tänäkin kesänä jaetaan laajalti alueellemme, kattaen normaalin laajennetun jakelumme lisäksi myös Kirkkonummea ja Inkoota. Tämä kesälehti tuo esille myös paikallista kulttuuri joka vuotiseen tapaansa esittelemällä paikallisia kesätapahtumia sekä paikallisten kesäteattereiden ohjelmistoa.

Kesälehti Lännen Helmi onkin siinä mielessä erilainen lehti, että ensinnäkin se on sisällöltään paljon laajempi kuin tavallinen viikkolehti, ja se jaetaan laajemmalle alueelle – itseasiassa tänä vuonna Lännen Helmi jaetaan noin 55 000 kotitaloukseen ja kesäasuntoon Lohjan, Vihdin, Karkkilan, Siunion, Inkoon ja Kirkkonummen alueilla.

Kesä ja teatteri

Kesäteatteri on yksi helpoimmista tavoista saada ensikosketus teatteriin. Kesäteatterissa vierailun voi liittää omaan kesälomamatkaansa, mökkiloman aktiviteetiksi, tai muuten vain kesän tekemisten listalle. Yleensä kesäteattereiden ohjelmisto on hyvin tarkoitettu koko perheille ja viihtymisen eteen on nähty vaivaa niin katsomoiden, esiintyjien kuin oheistoimintojen kuten kioskien kautta – jos et vielä ole käynyt kesäteatterissa, niin kenties ensi kesänä ehdit tehdä sen? Lännen Helmi tulee kertomaan sinulle lähialueen kesäteattereiden ohjelmistot. Ohjelmistossa korostuvat usein keveys ja viihdyttävyys, mutta myös vakavampia aiheita käsitellään. Kesäteatteri tarjoaa mahdollisuuden kokea teatteria rennommassa ympäristössä, mikä tekee siitä saavutettavan ja nautinnollisen kokemuksen kaikenikäisille katsojille.
Kesäteatteri on ainutlaatuinen ilmiö, joka tuo yhteen taiteen ja luonnon kauneuden. Sen viehätys piilee usein idyllisissä esityspaikoissa, kuten puistoissa, linnojen pihoilla tai järven rannoilla. Tällainen ympäristö luo rentouttavan ja inspiroivan ilmapiirin niin yleisölle kuin esiintyjillekin. Kesäteatteriesitykset ovatkin monille vuoden kohokohtia, tarjoten mahdollisuuden nauttia kulttuurista kesäisessä säässä.

Teatteri-ihmiset huomio!

Olemme lehdessä nyt lähettäneet kaikille alueen kesäteattereille ohjeet, miten päästä mukaan Lännen Helmeen – maksutta. Me lehdessä toivomme mahdollisimman monen kesäteatterin käyttävän mahdollisuutensa tulla esille kesälehdessä, aivan kuten edellisinäkin kesäkausina on tapahtunut.
Menneiden vuosien kesäteattereiden näytöksistä voitte käydä lukemassa ykkoslohja.fi sivustolla, jonka haun kautta löytyy luettavaksi useamman vuoden kesäteattereiden tapahtumia, ja samalla pääset tutustumaan siihen monipuoliseen tarjontaan, mikä tänäkin kesällä alueellamme varmasti tulee olemaan saatavilla.

Hyvää kesänodotusta kaikille lukijoille ja lehtemme mainostajille, Ykkös-Lohja ilmestyy normaalisti koko kesän, joka keskiviikko.

KO