Tänään: 17.07.2024

Päätoimittaja

Kohteena Englannin Valioliiga 1×2

Tänä vuonna olemme keskittyneet ensimmäisestä kierroksesta alkaen Valioliigaan. Olemme olleet mukana joka viikko tekemässä suomalaisittain vakiolappua, eli 13 kohteen 1-x-2 järjestelmiä 256-järjestelmällä. Miten meillä on mennyt, ja mitä odotamme tulevalta kaudelta. Edellinen kausi jäi kaikkien muiden kiireiden ja korona jalkoihin, mutta ehdimme pelata 13/13 kierroksen niiden muutaman kierroksen aikana mitä viime kaudella vakiota teimme. Kaiken kaikkiaan voisi sanoa, että seuraamalla kohdevalikoimiamme, hyvin olisi mennyt.

Eurheilu toisena kohteena

Toisekseen olemme myös seuranneet ja analysoineet eurheilun pelejä, organisaatioita ja tiimejä, mutta tällä ”kaudella” olemme pelanneet niitä vain satunnaisesti. Syynä ei ole se, etteikö se kiinnostaisi, vaan se, että lajiin liittyy paljon asioita ja analysoitavaa ennen pidempiaikaista ja vakavampaa panosasettelua. Ja olisihan se kiva, jos turnauksissa olisi myös oikeasti suomalaista väriä, mitä pelata – kun tällä hetkellä parhaat suomalaiset ovat kyllä korkealla tasolla eri peleissä pelaamassa, mutta varsinaista suomalaista joukkuetta ei aivan kärkikahinoissa ole.

Viikko 42 pelikohteet

Tuleva viikonloppu tuo tullessaan F1 kuskit ajamaan USA:n GP:tä Teksasissa ja varmasti näin vedonlyöjänä tulee sitäkin katsottua, mutta päämielenkiinto kohdistuu Englantiin ja valioliigaan, jossa tämän tulevan viikonlopun otteluina vakiossa ovat:

1.Brighton – Manchester C

2.Everton – Watford

3.Leeds U – Wolverhampton

4.Crystal P – Newcastle U

5.Southampton – Burnley

6.Bournemouth – Huddersfield

7.West Bromwich – Bristol C

8.Coventry C – Derby

9.Millwall – Stoke

10.Peterborough U – QPR

11.Blackburn – Reading FC

12.Blackpool FC – Preston

13.Luton – Hull

Luonnollisestikaan emme tänne julkaise koko riviä, mutta viimeiset viikot ovat olleet meillä (Valioliiga, ei muut) lauantaiset kohteet tuloksella: 4.9. 11/13, 11.9. 10/13, 18.9. oli huono viikko, 25.9. 10/13, 3.10. 10/13, 16.10. 10/13, ja nyt vuorossa tämä viikko – pelaajan porukan (vain viiden kimppa), muuta alkavat jo ”soittaa” suutaan kun tulokset ovat viikoittain 10-11/13….

Viikonlopun tärpit

Everton – Watford 1

Luotamme sekä tilastoihin että tämän hetken kuntoon, ja valintana Evertonille kotivoitto. Joku voisi todeta että rampa Everton ei voittoon yllä, ja onhan se totta, että joukkueella on ongelmia pelaajien pelikunnon suhteen, mutta luotamme kuitenkin Evertonin voittoon ja Watfordin jäämiseen nollille.

Leeds- Wolverhampton 2

Yksi kolmesta viikonlopun valinnasta pitää olla vierasvoitto ja sen valitsemme Wolvesin matkasta Leedsin vieraaksi. Leeds Marcelo Biersan alaisuudessa kärsii maalinteon ongelmista, kun vastaavasti Wolves on esiintynyt pirteästi – vieraissa on aina vaikeampaa, mutta nyt luotamme kakkosen voimaan.

Luton – Hull 1

Viikonlopun viimeinen ja kolmas kohde on Lutonin kotivoitto Hullista. Luton oikeasti hakee TOP6 sijoitusta tälle kaudelle Nathan Jonesin alaisuudessa, ja Hull vastaavasti ei ole noussut edellisen kauden tasolle.

Yksi kommentti artikkeliin ”Kohteena Englannin Valioliiga 1×2”

  1. Aina ei voi osua. Leeds tuli tasoihin lisäajan rankkarilla, ja Evertonin sähäkkä alku suli lopulta kaameaan 2-5 tappioon.

Kommentointi on suljettu.