Asemanpellon koulun vanhempainyhdistys Koti ja Koulu ry ja perheet järjestävät Asemanpellon koululla koko perheelle reippaan liikunnallisen kevätriehan su 15.4. klo 11–14. Mukaan tilaisuuteen on kutsuttu myös Mäntynummen palveluverkosta päättäviä kaupunginvaltuutettuja sekä lautakuntien jäseniä tutustumaan palveluverkkoselvityksen piirissä olevan Asemanpellon koulun tiloihin ja oppilaisiin.

Monipuolista ohjelmaa vauvasta vaariin
Kevätriehaan osallistuu lukuisia yhteistyökumppaneita ja lasten kevätriehasta kiinnostuneita toimijoita Lohjan alueelta. Päivän ohjelmassa on luvassa mm. kepparirata, luontopolku, jalkapallotutka, temppurata ja amerikkalaista jalkapalloa. Lisäksi koululla tehdään jumbo-saippuakuplia, ilmapalloeläimiä sekä puuhataan kynsilakkapajassa. Myytävänä on kohtuulliseen hintaan virvokkeita sekä suolaista ja makeaa. Maksuna käy käteinen.

Palveluverkkoselvitystyö on käynnissä
Lohjan kaupunki selvittää jälleen Mäntynummen alueen palveluverkkoa, myös kouluja. Selvitystyö koskee useita alakouluja. Yksi näistä on nauhataajama-alueella sijaitseva Asemanpellon koulu, jossa on noin 120 oppilasta. Alueelle on mm. kaavoitettu lisää asuintontteja ja lähistölle suunnitellaan junayhteyttä Turusta Helsinkiin. Koulun yhteydessä toimii iltapäiväkerho ja sen liikuntasali on aktiivisessa iltakäytössä. Koulun vanhempainyhdistys selvittää sähköisellä asukaskyselyllä Asemanpellon asukkailta näkemyksiä palveluista:
https://goo.gl/forms/uUK6gNj7eko3NTDl1

Lisäksi adressi Asemanpellon koulun puolesta on avattu uudelleen:
https://www.adressit.com/asemanpellon_koulun_puolesta

Adressin allekirjoitti vuonna 2015 yhteensä 1586 henkilöä.