Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilat aukeavat Uudellamaalla. MLL:n perhekahvilat ovat kaikille avoimia kohtaamispaikkoja. Ne ovat osa paikallisyhdistysten toimintaa ja niitä ohjaavat yleensä vapaaehtoiset toimijat.

–Lapsiperheet ovat odottaneet innolla perhekahviloiden aukeamista. Korona-aika on entisestään korostanut yhteisöllisyyden tarvetta. Perhekahvilassa sekä lapset että aikuiset tapaavat toisiaan ja toimivat yhdessä. Siellä kohtaavat myös eri sukupolvet ja kulttuurit, kertoo MLL:n Uudenmaan piirin perhekeskustoiminnan koordinaattori Jaana Dolk.

Perhekahviloita ovat käynnistynyt jo Lohjalla, Siuntiossa ja Vihdissä. Tarkemmat tiedot oman asuinalueesi perhekahvilasta löydät oman yhdistyksen verkko- tai FB-sivulta. Yhdistysten yhteystiedot on koottu osoitteeseen uudenmaanpiiri.mll.fi-sivulle.

Lisäksi keskiviikkona 30.3. klo 17.00–18.00 järjestetään infotilaisuus, jossa kerrotaan MLL:n perhekahvilatoiminnasta ja siitä, kuinka siihen voi lähteä mukaan. Lisätietoa löytyy MLL Uudenmaan verkkosivuilta (uudenmaanpiiri.mll.fi).

MLL:n perhekahvilat ovat kaikille avoimia kohtaamispaikkoja. (Kuva: Päivi Karjalainen)