Virkistysuimala Neidonkeidas sekä Lohjan Liikuntakeskuksen hallinnoimat kuntosalit avataan 3.5. Uimahalli ja kuntosalit avataan tilakohtaisesti rajatuilla paikkamäärillä, paikkaa ei tarvitse varata etukäteen. Tarkemmat tiedot mm. asiakasmääristä löytyvät liikuntakeskuksen verkkosivuilta.

Neidonkeidas avasi ovensa maanantaina 3.5. klo 8.00. Toukokuun tarkemmat aukioloajat ovat nähtävillä nettisivuilla. Jokaisessa altaassa on allaskohtaisesti määritelty maksimi asiakasmäärä, myös saunat ovat käytössä rajatuilla asiakasmäärillä. Neidonkeitaassa kaikilta yli 12 vuotta täyttäneiltä edellytetään kasvomaskin käyttöä aula- ja pukuhuonetiloissa, myös turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta tulee jokaisen asiakkaan huolehtia.

Lohjan Liikuntakeskuksen hallinnoimiin kuntosaleihin pääsee harjoittelemaan rajattu asiakasmäärä kerrallaan. Kuntosaleilla kaikilta yli 12 vuotta täyttäneiltä edellytetään kasvomaskin käyttöä muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana, myös turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta tulee jokaisen asiakkaan huolehtia. Aikuisten ohjatut liikuntaryhmät ovat edelleen tauolla, asiasta tiedotetaan erikseen, kun ohjattua toimintaa päästään aloittamaan.

Lohjan Liikuntakeskuksen älykortille ladatut (Kunnon kortti) kuntosali- ja uintituotteet (myös More Move) aktivoituvat 3.5. automaattisesti. Kortteihin lisätään käyttämättä jäänyt aika automaattisesti. Mikäli kortin haluaa pitää vielä tauolla, tulee asiasta ilmoittaa asiakaspalveluun 16.5. mennessä (019 369 1803 (ma – pe klo 9.00–19.00, lohjan.liikuntakeskus@lohja.fi). Kortin voi pitää tauolla enintään 31.8.2021 saakka. Ryhmäliikuntatuotteiden aktivoinnista tiedotamme myöhemmin.