Uudenlaista ilmailupartiotoimintaa herätellään Nummelassa.

Pandemiakevät on innostanut partiolaiset kehittämään uudenlaisia, turvallisia tempauksia, joilla harrastusta esitellään vuotuisella partioviikolla 19.4.–25.4. Partiolaiset Lohjalla, Vihdissä ja Karkkilassa tarjoavat online-tilaisuuksia ja virtuaalista kaupunkisuunnistusta, johon voi viikon aikana osallistua omatoimisesti. Samalla kootaan kiinnostuneita uudenlaisen ilmailupartiotoiminnan aloittamiseksi Vihdissä.

Partioviikon ajan omatoimista kaupunkisuunnistusta Lohjalla ja Nummelassa

Kaikille avoin Partioviikon tempaus tuo Lohjan keskustaan, Virkkalaan ja Vihdin Nummelaan puhelimella avautuvia, partioaiheisia mobiilirasteja, joita voi kiertää viikon ajan kontaktittomasti ja turvallisesti. Suunnistus onnistuu yksin tai perheen kanssa. Ohjeet osallistumiseen jaetaan tempausten Facebook-tapahtumissa. Lohjan keskustan kaupunkisuunnistus Facebookissa / Virkkalan kaupunkisuunnistus Facebookissa / Vihdin kaupunkisuunnistus Facebookissa

Ti 20.4. klo 19 karkkilalaisten aikuisten partioon tutustumistilaisuus etäyhteydellä

Karkkilan Raudanreippaat-partiolippukunta kutsuu tutustumaan toimintaansa ja aikuisten vapaaehtoistyömahdollisuuksiin partiossa online-tapahtumassa torstaina 22.4. Nyt on lupa kysyä ja ihmetellä! Tapahtuma Facebookissa. Lisätiedot tapahtumista ja linkit online-tilaisuuksiin löytyvät osoitteesta www.uusimaa.partio.fi/partioviikko2021.

Uudenlaista ilmailupartiotoimintaa perusteilla Nummelaan

Vihdin Nummelaan ollaan vuoden 2021 aikana perustamassa uutta partiolippukuntaa, joka yhdistäisi partioharrastuksen ja Nummelan ilmailutoiminnan. Lippukunta olisi koko Suomessa harvinainen, sillä tällä hetkellä ilmailupartiota harrastetaan vain muutamalla paikkakunnalla. Projektiin etsitään parhaillaan mukaan aikuisia, jotka ovat kiinnostuneet käynnistämään toimintaa. Kokemusta ilmailusta ei vaadita. Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä Uudenmaan Partiopiirin Nina Miettiseen (050 446 0056, nina.k.miettinen@partio.fi).

(Kuva: Juha Nurmi)