Huonekaluista voit ostaa valmiita kokonaisuuksia

Lohjan Tynninharjulla olevassa kirpputorissa on tapahtunut muutoksia. Noin tuhannen neliön tilat mahdollistavat monipuoliset tavaroiden jaottelut ja niinpä Sky Kirppis on tehnyt toisesta kerroksesta tilat huonekaluille.

– Samalla kun olemme tehneet huonekaluille selkeästi omat osastonsa, olemme tehneet myös miehille oman ison huoneen, joka on täynnä miesten tavaroita ja vaatteita. Samoin meillä on myös lasten vaatteille ja tavaroille omat paikkansa, kertovat kirppiksen nykyiset pitäjät eli pariskunta Sjöholm.

Lapsille on tarjolla oma leikkihuone

Yrittäjäpariskunta on jo pidempään ollut yrittäjiä ja autelleet myös tällä kirppiksellä ja kun tuli mahdollisuus ottaa kirppiksen vetovastuu itselle, ei yrittäjäpariskunta epäröinyt vaan aloittivat muutostyöt.

– Haluamme, että vaatteet ovat selkeästi rekeillä ja tavarat järjestyksessä, jotta ihmiset näkevät helpommin mitä kaikkea on tarjolla ja samasta syystä olemme lajitelleet tuotteet entistä tarkemmin eri huoneisiin ja osastoihin.

Kirppiksellä tiedetään että lasten kausitavarat ja erilaiset harrastetuotteet kuten nyt polkupyörät ja talven kynnyksellä sukset ja luistimet ovat kysyttyjä ja ne ovatkin yksi nopeimmin vaihtuvista tuoteryhmistä.

Uutta järjestystä kirppikselle

Kippis sijaitsee Maksjoentie 11:ssa. Tiloissa on aiemmin toiminut mm. Maksjoen päiväkoti.  Naisten ja lasten vaatteet ovat ryhmitelty ja esillä koon mukaisesti ja lapsille on oma leikkihuone. Sky kirppikselle on mahdollista saada oma vuokrapöytä 20 eurolla per viikko tai 70 eurolla kuukaudeksi ja pöytään sisältyy myös rekki.  Sky Kirppis tarjoaa mahdollisuuden myös omien tavaroiden provisiomyyntiin kirppiksellä. Jos olet kiinnostunut omien tavaroiden myymisestä joko oman pöydän tai provisiomyynnin kautta, kannattaa käväistä tutustumassa uuteen kirppikseen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin.

Vaatteet ovat selkeästi koon mukaan ryhmiteltynä

Yläkerran huonekaluosastolla on laaja valikoima myös valaisimia, tauluja ja mattoja oman kodin tai kesäasunnon sisustukseen.  Kirppiksen isot tilat mahdollistavat huonekalujen järjestämisen siten, että kirppiksellä kävijät oikeasti näkevät mitä ovat ostamassa ja pääsevät koeistumaan sohvat ja tuolit.

– Tarvittaessa asiakas saa meiltä myös pientä maksua vastaan kuljetuksen isommille tavaroille kotiin saakka, kertovat Sjöholmit.

– Malleiksi kootut huonekalut ja astiastot ovat luonnollisesti ostettavissa kokonaispakettinakin.

Avajaiset lauantaina

Nyt tulevana lauantaina Sky Kirppis viettää virallisia avajaisia klo 10 alkaen ja tarjolla on samalla makkaraa ja lohikeittoa. Sky Kirppis on normaalisti avoinna maanantaisin ja tiistaisin klo 10-18 ja keskiviikosta perjantaihin klo 10-17. Kirppis on avoinna myös lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-15.

Kirppiksen tiloja kunnostetaan edelleen ja tavarat tulevat pääsemään entistä paremmin esille tulevaisuudessa.