Tänään: 25.07.2024

Toimittaja

Syy herätä -esitys Cafe Laurissa

joko-teatteri, teatteri

Lohjalaisista esittävän taiteen ammattilaisista koostuvan JOKO-teatterin Syy herätä -esitys on mahdollista nähdä vielä kerran tänä keväänä Cafe Laurissa 20.5. klo 19.00. Ennen esitystä yleisö voi nauttia kahvilan herkuista ja virittäytyä tunnelmaan jo klo 18.00 eteenpäin. Kohtaamisen ja kohtaamattomuuden, ihmissuhteiden ja elämän merkityksellisyyden teemoja käsittelevässä esityksessä lavalla nähdään Anna Rimpinen ja Mammu Rauhala, jotka vastaavat myös esityksen käsikirjoituksesta ja ohjauksesta. Tunnelmaa tuo Pinja Mäentaka kauniilla laulullaan ja viululla.

–Ihanaa päästä esittämään tämä tunnelmallisessa Cafe Laurissa vielä kerran. Olemme saaneet yleisöltä ihanaa palautetta hahmojen samaistuttavuudesta ja koskettavuudesta. Yleisö on elänyt hienosti mukana ja myös nauru on raikunut, kiittelevät Rauhala ja Rimpinen.

JOKO-teatteri on vuonna 2016 perustettu lohjalainen ammattiteatteri, jonka esityksiä on nähty aiemmin muun muassa maan alla kaivoksessa ja Laurentius-salissa. JOKO-teatterin tavoitteena on tuoda yhteen paikallisia ammattilaisia ja tarjota heille työmahdollisuuksia ja tilaa
kokeilla uutta. Liput esitykseen myy Cafe Lauri.


Anna Rimpinen (vas) ja Mammu Rauhala.