Viime lauantaina koettiin uusi autourheilu tapahtuma kisakeskuksena Pusulan Neste asema ja taukopaikkana St1 Saukkola. Autoliiton alainen tasanopeuskilpailu valloitti THU-teamin järjestelyporukan melko täydellisesti. Alkuvaikeuksista selvittyään varsinainen kisapäivä sujui siivillä. Kilpailija pareja oli 21, jotka kilpailivat kolmessa eri luokassa, historic-, modern- ja tutustumisluokassa, pääosin vanhoilla historiikki autoilla.

Kilpa-auto MORGAN 4/4, vas. Ratamestari Hannu Juselius THU-teamista, keskellä MORGANIN kuljettaja Heikki Julin ja oikealla kartturi Heikki Saloheimo. Kilpailjapari on lähdössä Afrikan Saharaan kisaamaan ja tämä oli tietoteknisten laitteiden testausta.

Kilpailijat olivat hyvin tyytyväisiä ratamestareiden suunnittelemiin tieosuuksiin ja mittauksiin. Kilpailupaikalla näkyi vain iloisia ilmeitä ja kuului yllättyneitä huudahduksia vanhojen autosuunnistus kavereiden tavatessa kolmenkymmenenkin vuoden jälkeen, vanhoja miehiä viiksekkäitä.

Historic luokassa palkittiin kolme :
1.Eugen DamstedtRitva Damstedt  Si AK Porsche 911  
2.Pekka NiemiJari Kulmala KangUA BMW 325iX 
3.Pekka KaipainenErkki Laakso  AL-Hki/UFAK VWGOLF SYNCRO

Modern luokassa palkittiin kaksi: 
1.Kalervo WesterlundMikko Moisio  AL-Hki Volvo S40 
2. Markku LehistoRaimo Alm  AL-Hki  Volkswagen Bora1 9TDI

Tutustumisluokassa kaikki osallistujat saivat muistomitalin, tässä paremmusjärjestyksessä: 
Hannu VirtanenRolf Sjöberg Ford Mustang
Heikki JulinHeikki Salonheimo  MORGAN 4/4
Mika JärvinenJuhani Järvinen TriumphTR7
Jari SundströmKari Niemenoja  Fiat Abarth 595

Kaikki osallistujat saivat ilmoittautumisen yhteydessä kukin kilon Töllin Myllyn lettujauhopussin, joka koettiin iloisena yllätyksenä. Myös ”vierailevia” toimitsijoita muistettiin myllyn jauhoilla.

Kilpailun kokonaistulokset löytyvät https://www.mirally.net/Races/Results/1436

THU-team valmistautuu nyt 8.8. Somuralla ajettavan WALLIUS JM jokamiesluokan kilpailun tekemiseen mikäli koronamääräykset sallivat kisan järjestämisen.