Trio Kaipuu solistinaan Kaija Kärkinen esiintyy Virkkalan Klubitalolla lauantaina 23.4. klo 20.00.
Trio Kaipuu on kaksi vuotta sitten perustettu laulu- ja soitinyhtye jossa laulavat ja soittavat Kaija Kärkinen (laulu), Antti Korhonen (kitara) ja Veera Railio (viulu ja laulu).

Konsertin ohjelmassa on suomalaisen kevyen musiikin klassikoita aina 50-luvulta meidän päiviimme saakka. Kuulemme kappaleita mm. Tapio Rautavaaralta, Toivo Kärjeltä, Juicelta, Tuomari Nurmiolta ja Hectorilta. Uusissa taidokkaissa ja tunnelmallisissa sovituksissa soivat vaikutteet niin flamencosta, argentiinalaisesta tangosta kuin klassisesta musiikistakin antaen näille rakastetuille kappaleille uusia ulottuvuuksia. Trio Kaipuussa on virtuoosista iskevyyttä, toisaalta viipyilevää herkkyyttä sekä vanhanajan klassista linjakkuutta, joka vetoaa monenlaisen musiikin ystäviin.

Yhtyeellä on vastikään ollut menestyksekkäät konsertit Teatteri Vantaassa, Musiikkiteatteri Kapsäkissä sekä Sellosalissa. Trion ensimmäinen esiintyminen oli Lohjansaaren seuraintalolla heinäkuussa 2020. Tuolloin satapäinen yleisö otti ilolla vastaan nämä tulkinnat ikiklassikoista raskaan koronakevään jälkeen. Trio Kaipuulta on juuri ilmestynyt levy Klassikot maineikkaan levy-yhtiö Alban julkaisemana keväällä 2022.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA