Tällä kertaa haemme vieraskohteemme sarjaporrasta alempaa kuin normaalisti ja valitsemme vakio-otteluista kohteen Norwich C-Cardiff C.
Walesin ylpeyden Cardiffilla oli viime ottelussaan kaikki avaimet voivat sarjaa johtava Wolves mutta kaksi epäonnistunutta rangaistuspotkua jätti luun käteen 0-1 tappiossa. Cardiffin manageri Neil Warnock ei luonnollisestikaan ollut omiinsa täysin tyytyväinen sillä nyt joukkueen pääsy ykkössijalle on epätodennäköisempää, mutta mahdollisuudet suoraan nousuun valioliigaan toisella sijalla sarjassa on vielä täysin mahdollista.
Norwichilla on joukkue joka voi aivan hyvin ottaa täyden pistepotin kotiottelustaan. Voittihan se juuri Aston Villankin selvästi 3-1. Viisi ottelua jäljellä ja manageri Daniel Farke on realistinen joukkueen mahdollisuuksista nousta liigakarsintaan – niitä ei oikeasti ole, joten joukkueen loppusijoitus tulee jäämään sarjan keskivaiheille.
Cardiffin takana tulevalla Fulhamilla on yksi ottelu enemmä pelattuna ja välissä on kaksi pistettä mutta tilanne tarkoittaa sitä, että Cardiffin pitää raapia näistä keskikastin otteluista täydet pisteet. Tappio Wolvesille päätti historiallisen tappiottoman kauden, mutta ei ole mitään syytä olettaa etteikö Warnock saisi joukkueensa voittoiskuun lauantaiksi.

Norwich C 1
Cardiff C 2