Vihdin kunta ja Juha Uusitalo yhteistyökumppaniensa kera järjestävät jälleen kerran suositun Vihti Race -seikkailutapahtuman 7.9.2024. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän haastavia pyöräreittejä ja rasteja kilpasarjalaisille ja retkisarjassa perheystävällisiä aktiviteetteja, jotka sopivat kaikenikäisille ja -kuntoisille seikkailunhaluisille.

Perinteinen kilpasarja tarjoaa edelleen haastetta seikkailunhaluisille, joiden tavoitteena on testata omaa fyysistä kuntoaan ja tiimityöskentelytaitojaan. Sarja pidetään pääosin edellisvuoden kaltaisena, mutta viime vuoden palautteiden pohjalta olemme tehneet pieniä muutoksia ja lisänneet uusia, hauskoja käänteitä reitille, jotka haastavat joukkueet uudella tavalla. Kilpasarja kuljetaan polkupyörillä ja edellisvuosien tapaan osallistujat voivat odottaa vaativaa pyöräreittiä, joka kulkee Vihdin luonnonkauniissa ympäristössä. Kilpasarja ilmoittautuminen on avoinna 2.5. alkaen ja päättyy 11.8. tai kun joukkueiden maksimimäärä on täynnä.  Seikkailusarjojen kisakeskuksena toimii Hiidenkirnun Pesäpallostadion Nummelassa.

Tänä vuonna Vihti Race keskittyy erityisesti myös perheiden yhteiseen aikaan liikunnan parissa koko perheen retkisarjan myötä. Retkisarja on suunniteltu tarjoamaan virkistävä kokemus Vihdin upeissa maisemissa, tutustuttaen samalla osallistujat Vihdin monipuolisiin liikunta- ja harrastusmahdollisuuksiin. Tämä sarja sopii erinomaisesti koko perheelle tai vaikkapa kaveriporukalle, jotka haluavat viettää yhdessä hauskan päivän ulkona liikunnan merkeissä. Retkisarjaan osallistuminen on maksutonta, ja ilmoittautuminen tapahtuu suoraan tapahtumapäivänä, mikä mahdollistaa joustavan osallistumisen ilman ennakkovalmisteluja.

Vihti Race on vuosien saatossa kasvanut yhdeksi alueen odotetuimmista tapahtumista, ja järjestäjät odottavat innolla, että yhä useampi niin kilpa- kuin retkisarjasta kiinnostunut joukkue löytää tiensä tapahtumaan. Lisätietoja tapahtumasta, mukaan lukien ilmoittautumisohjeet ja aikataulut, löytyy tapahtuman verkkosivuilta sekä somekanavista.

Ilmoittautuminen: https://link.webropol.com/s/vihtirace24

Tapahtuman vastuullinen järjestä on Vihdin kunta. Seikkailusarjat suunnittelee ja toteuttaa Juha Uusitalo (Don Juha Oy) yhteistyökumppanien kanssa.

2 Comments

  • Vihti Race: Seikkailu odottaa Vihdin metsissä! - NikoWare

    10.5.2024 - 13:43

    […] Vihti Race on ainutlaatuinen seikkailukilpailu, joka järjestetään vuosittain Vihdin kauniissa luonnonmaisemissa. Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän haastavia pyöräreittejä ja rasteja kilpasarjalaisille sekä perheystävällisiä aktiviteetteja retkisarjassa. Vihti Race sopii kaikentasoisille seikkailunhaluisille ja tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kaikille osallistujille. […]

  • Vihdin Race-kilpailu: Seikkailu odottaa Vihdin metsissä! - ModernitSivut.fi - Internet ja teknologia

    10.5.2024 - 13:50

    […] Vihti Race on ainutlaatuinen seikkailukilpailu, joka järjestetään vuosittain Vihdin kauniissa luonnossa. Tapahtuma tarjoaa unohtumattoman kokemuksen kaikille seikkailunhaluisille, olipa sitten kyseessä kilpaileminen kovatasoisessa kilpasarjassa tai rennompi osallistuminen retkisarjaan. Vihti Race on täydellinen tapa tutustua Vihdin luontoon ja testata omia rajojaan. […]

Kommentoi kirjoitusta