Tänään: 17.07.2024

Toimittaja

Vihti Race -seikkailun ilmoittautuminen avautuu maanantaina 10.5.

liikunta, pyöräily, vihti, Vihti Race

Vihti Race on seikkailu, jossa liikutaan polkupyörillä etsien rastipaikkoja Vihdissä ja sen lähialueilla. Tapahtuma on saanut vaikutteita muun muassa TV-sarjasta Amazing Race. Tänä vuonna Vihti Race järjestetään 7.8.–8.8.

Kaikkiaan seikkailutapahtuma kestää 24 tuntia jakaantuen kolmeen kestoltaan kuuden tunnin etappiin. Osallistujat liikkuvat kolmen henkilön joukkueina pääsääntöisesti polkupyörillä. Joukkueiden tavoitteena on löytää rastipaikoille vihjeiden ja karttojen avulla sekä suorittaa rasteilla toiminnallisia ja tietoaiheisia tehtäviä. Matkan varrella on myös kylmärasteja, joiden suorittaminen on vapaaehtoista.

Tapahtuman osallistumismaksu on 120 euroa joukkueelta, sisältäen majoituksen, ruoat ja materiaalit. Mukaan mahtuu 50 joukkuetta, yksi joukkue koostuu kolmesta henkilöstä. Osallistujien alaikäraja on 15 vuotta.

Ilmoittautumaan pääsee Vihdin kunnan verkkosivuilla (avautuu 10.5.2021 klo 12.00). Lisätietoja löytyy myös tapahtuman Facebook-sivulta.

Osallistujat liikkuvat kolmen henkilön joukkueina pääsääntöisesti polkupyörillä. (Kuvat: Vihdin kunta)
Joukkueiden tavoitteena on löytää rastipaikoille vihjeiden ja karttojen avulla sekä suorittaa niillä toiminnallisia ja tietoaiheisia tehtäviä. (Kuvat: Vihdin kunta)