Tämän kuun alussa tuli asuntojen vuokravälitykseen erikoistuneelle Vuokravääpeli Oy:lle täyteen ensimmäinen toimintavuosi. Tekemisen syrjään on päästy kiinni ja yrityksen mainonta muun muassa Lohjan keskustassa olevilla mainosnäytöillä sekä sosiaalisessa mediassa on tavoittanut hyvän määrän silmäpareja.

Yrittäjä Lari Lindén on pääasiassa tyytyväinen ensimmäiseen vuoteen.

Ottaen huomioon, että saimme vuokravälitysluvat vasta kesäkuun puolivälissä ja olemme tehneet vuokravälitystä vasta noin puoli vuotta, olemme saaneet jo hyviä asiakassuhteita luotua.
Haasteena on ollut vuokra-asuntojen välitettäväksi saaminen, toimeksiantojen määrät ovat olleet vielä maltillisia.

Toiveena olisi löytää useampia vuokra-asuntoja Lohjalla omistavia asuntosijoittajia vakiasiakkaiksi, joiden käytännön asioiden hoitaminen, vuokrauksesta vuokrasuhteen ylläpitoon, hoituu kokonaisvaltaisesti avullamme – huoletonta asuntosijoittamista, kuvailee Lindén.
Tietenkin jokainen yksittäinen asunto, jonka asiakas toivoo saavansa vuokralle, on meille mieluisaa tekemistä ja tärkeä tehtävä hoidettavaksi.

Alkuhaasteista huolimatta usko omaan tekemiseen on vahva.

Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta tuottamastamme palvelusta. Onnistumisia on ollut muun muassa nopeat vuokraukset niin, ettei asunnon omistajalle ole tullut tyhjää kuukautta, kuitenkin hyvät vuokrahinnat säilyttäen.


Lohjalla on paljon hyviä vuokralaisia etsimässä asuntoja. On tärkeää pystyä yhdistämään toisilleen sopivat ihmiset ja kodit, ja tämä onkin Vuokravääpelille sydämen asia.

Miksi valita Vuokravääpeli?

Kun etenkin matkustamisen kustannukset ovat nousseet voimakkaasti, ei kovin kaukaa kannata Lohjalle ajella asuntoa esittelemään ja vuokralaisehdokkaita tapaamaan. Omalle ajalle kannattaa myös laskea arvo. Vuokraus on turvallista ulkoistaa paikalliselle asiantuntijalle, joka tuntee vuokramarkkinan ja vallitsevan tilanteen.
Vaikka asunnon vuokrauksesta tekee toimeksiannon ammattilaiselle, säilyy lopullinen vuokrauspäätös edelleen omistajalla. Vuokravälittäjä esittelee ehdokkaat ja antaa mahdollisesti suosituksensa siitä, kuka hakijoista voisi olla sopivin uusi vuokralainen.
Tärkeimpänä valintakriteerinä Lindén kuitenkin korostaa sitä, että Vuokravääpeli on enemmän kuin vuokravälittäjä.

Olemme asuntosijoittajan kumppani – hoidamme tarpeen mukaan myös koko vuokrasuhteen ylläpidon omistajan puolesta sekä huoneistoremontit paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa, mikäli asuntoa halutaan kunnostaa ennen seuraavaa vuokralaista.

Uutta: Vuokravälitystä osamaksuperiaatteella

Yleinen käytäntö vuokravälityksen palkkion määrässä on 1x kuukausivuokra, joko sisältäen tai lisättynä arvonlisäverolla.

Meidän välityspalkkiomme ovat kiinteät ja kilpailukykyiset: yksiöt 490 €, kaksiot 590 € ja kolmiot 690 € sisältäen verot.

Vuokravääpeli tarjoaa vuokravälitystä nyt myös osamaksuperiaatteella.

Moni saattaa kokea välityspalkkion liian suurena kulueränä kerralla maksettavaksi, ja hoitaa tämän takia vuokrauksen itse, vaikka muutoin mielellään homman ammattilaiselle ulkoistaisi. Mutta meillä on tähän ratkaisu!

Vaihtoehtoinen laskutus pienemmissä osissa toteutetaan niin, että 10 % palkkion määrästä laskutetaan 12 kuukauden ajan. Kokonaiskustannus on hyvin linjassa palveluiden markkinahinnan kanssa. Vuokrasopimus voidaan yhdessä sovittaessa laatia niin, että se on vähintään vuoden mittainen, jolloin myös tuotto on samalta ajanjaksolta varmistettu. Kannattaa muistaa, että vuokravälittäjän palkkio on kokonaisuudessaan verotuksessa vähennyskelpoinen!

Vuokraamme asuntosi – tarjoa!

Vuokravääpeli on kiinnostunut vuokraamaan Lohjan keskustasta tai sen välittömästä läheisyydestä hyväkuntoisia asuntoja hyvin hoidetuista kerrostaloyhtiöistä, joissa on hissi. Asuntoja vuokrataan pitkäaikaisesti, jolloin vaivannäkö ja kulut vuokrauksesta poistuvat omistajalta. Vastaamme vuokranmaksusta läpi vuoden, vaikka asunto olisi tyhjänä, joten vuokratuotto on taattu eikä tyhjien kuukausien riskiä omistajalla ole

Asunto vuokrataan eteenpäin vain hyville, luottotiedot omaaville vuokralaisille. Lemmikit ym. ehdot sovitaan yhdessä etukäteen.

Vaadimme vuokralaiselta kotivakuutuksen ja otamme itse vuokranantajavakuutuksen lisäturvaksi.

Hoidamme vuokrasuhdetta aktiivisesti, Hyvän vuokratavan mukaisesti ja vastaamme omista vuokranantajan velvoitteista, joista meillä on pitkä kokemus.

kertoo Lindén

Jälleenvuokraus on Asuinhuoneiston vuokralaissa (AHVL) säädeltyä toimintaa, joten osapuolten oikeudet ja velvollisuudet ovat selkeät ja oikeusturva on taattu.

Vuokravälitystä Nummelassa

Nyt kun hommat on saatu Lohjalla hyvin alkuun, laajentuu Vuokravääpelin toiminta-alue niin, että asuntojen vuokravälitystä tehdään myös Nummelassa.

Etäisyys Lohjalta Nummelaan on maltillinen, joten pystymme tuottamaan laadukasta palvelua myös siellä. Lisäksi alue on meille entuudestaan tuttu aiemmista ammatillisista yhteyksistä

Ota yhteyttä, mikäli toivot vuokraukseen helppoutta ja varmuutta:

041 311 7030 /
linden@vuokravaapeli.fi

Seuraa Vuokravääpeliä
somessa:

Facebook | Instagram | LinkedIn