Aurlahden rannassa pääsee nauttimaan liikunnasta ja upeasta rantamaisemasta 6.6.–26.8., kun tarjolla on monipuolinen kattaus erilaisia ryhmäliikuntatunteja melkein joka päivä. Tarjolla on sekä reippaita että rauhallisia tunteja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Kesän aikana on hyvä tilaisuus kokeilla myös uusia tunteja, joilla ei ole aikaisemmin käynyt.

Aurlahden rannan jumppatarjonnasta vastaavat tänä kesänä Lohjan Liikuntakeskus, StudioFlo, Liikunta- ja Hyvinvointikeskus Aplico ja Xym. Lisäksi jumppaa järjestetään Karjalohjalla, jossa ohjauksesta vastaa MLL Karjalohja.

Varusteiksi kaikille tunneille kannattaa ottaa oma jumppa-alusta ja juomapullo. Puistojumppiin pääsee 5 € kertamaksulla, joka maksetaan käteisellä paikan päällä. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Lohjan Liikuntakeskuksen salijumppa-vuosikorttilaiset pääsevät kaikille tunneille näyttämällä ohjaajalle vuosikorttiin liitettävää Aurlahti-passia. Vuosikorttilaiset voivat lunastaa passin erikseen Neidonkeitaan tai Tennarin asiakaspalvelupisteestä. Lisätiedot, peruutukset ja muutokset: www.facebook.com/LohjanPuistojumpat2018.

 

Kesän puistojumpat

Maanantaisin kello 18.00–18.55 tanssitaan Lavis® -lavatanssijumppaa (järj. Lohjan Liikuntakeskus). Kyseessä on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, jota tanssitaan ilman paria. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppa, valssi, polkka, foxi, salsa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba. Tanssiaskeleet ja koreografiat ovat helppoja, joten tunti sopii kaikille. Sateen sattuessa ollaan Sporttikeskus Tennarin lukiosalissa.

Tiistaisin kello 9.30–10.15 Studio Flo pitää aamujumpan, jonka parissa päivän voi aloittaa herättämällä kehonsa virkeästi. Tunti sisältää aerobisen osuuden kevyesti sykettä nostaen ja koko kehoa kuormittaen. Aerobisen osuuden jälkeen siirrytään liikkuvuusharjoituksiin ja avaaviin tehokkaisiin venytyksiin. Ei vaikeita askelluksia. Sateen sattuessa ollaan StudioFlon tiloissa.

Tiistaisin kello 19.15–20.00 (5.6.–10.7.) on luvassa Studio Flon Zumba®, joka yhdistää latinorytmit ja kuumimmat tanssityylit ja hitit. Rytmikäs tanssitunti, jossa rasva palaa vastustamattoman mukaansa tempaavalla tavalla. Zumba on liikuntamuotona sekä hauska että tehokas. Sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille. Sateen sattuessa ollaan StudioFlossa.

Tiistaisin kello 19.15–20.00 (24.7–21.8.) on vuorossa Studio Flon Mash It Up® Fitness. Kyseessä on fitnesstanssitunti, joka on luotu rakkaudesta dancehall-kulttuuriin.Tunti etenee vauhdikkaasti biisistä toiseen ja pian huomaat tanssineesi kokonaisen tunnin ihan huomaamatta. Tunnin aikana opetellaan helppo tanssisarja, ja toiston ja fiilistelyn kautta kaikki pysyvät varmasti mukana vauhdikkaassa ja hauskassa menossa. Sateen sattuessa StudioFlossa.

Keskiviikkoisin kello 18.30–19.15 pidetään Aplicon Ranta Zumba®. Tunninkuvaus sama kuin tiistain. Sateen sattuessa ei jumppaa.

Keskiviikkoisin kello 17.00–18.00 (20.6.–18.7.) puistojumppa Karjalohjan koululla (MLL Karjalohja).

Torstaisin kello 9.15–10.00 pidetään Aplicon Ranta-Yoga. Mielen ja kehon yhteistyötä korostava ja kehon voimaa ja hallintaa lisäävä harjoitus. Aurinkotervehdykset ja Yoga flow -sarja nyt aamun auringon alla Lohjan järven rannalla. Hyvä tapa aloittaa lomapäivä tai jatkaa reippaana työn pariin. Sateen sattuessa ei jumppaa.

Torstaisin kello 18.00–18.45 Xymin Fitbody kuntotreeni (ei tuntia 21.6. ja 5.7.). Luvassa on helppo ja tehokas lihaskuntotreeni pienellä sykkeenkohotuksella (oma alusta mukaan).

Torstaisin kello 19.00–19.45 pidetään Xymin Les Mills Bodycombat® (ei tuntia 21.6. ja 5.7.) Luvassa on vahvaa, energistä ja innostavaa menoa, kamppailulajeja ja kehonmuokkausta.

Perjantaisin 8.6.–15.6. kello 10.00–10.45 Aplicon Bailamama®Baby tarjoaa tehokasta ja palauttavaa liikuntaa, jossa huomioidaan sekä tuetaan vauvan yksilöllistä kehittymistä. Vauvan suositusikä 0-1v. Jumpatessa vauva on paljon sylissä ja lattialiikkeissä lasketaan patjalle/pyyhkeelle. Sateen sattuessa ei jumppaa.

Sunnuntaisin kello 17.30–18.30 Xymin Flex and Mind-jooga / pilates (ei tuntia 10.6. ja 24.6.) Tunti on rauhallinen ja helppo, sopii kaikille. Vahvistaa ja lisää liikkuvuutta sekä tuo tasapainoa kiireen keskelle.

Lisäksi liikuntaa ulkoilmassa on tarjolla: Aplico Outdoor -kuntopiiri tiistaisin kello 17.30–18.00 ja keskiviikkoisin kello 9.30–10.00. Aplicon ohjaajat opastavat harjoittelemaan ulkona uudella tavalla. Sateen sattuessa Aplicon sisätiloissa.