Yli 60 vuotta toiminut autotalo Auto-Kehä liittyi 1.4. Autoklinikan yrittäjäverkostoon. Uuden kumppanuuden myötä Autoklinikan verkosto kattaa jo yli 50 toimipistettä. Samalla Autoklinikka kasvattaa merkittävästi yhteistyötään Suomen luotetuimpien merkkiliikkeiden kanssa.

Autovahinkoalan johtavana toimijana tunnettu Autoklinikka vahvistaa palveluverkostoaan uusilla paikkakunnilla, kun Auto-Kehän vahinkokorjaustoiminta liittyy osaksi Autoklinikka-yrittäjien muodostamaa kumppaniverkostoa. Karkkilassa, Forssassa ja Lohjalla toimiva Auto-Kehä on perheyritys ja täyden palvelun autotalo, joka on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1960 alkaen.

–On hieno luottamuksen osoitus, että Auto-Kehän kaltainen luotettu toimija liittyy osaksi yrittäjäverkostoamme. Tämä on myös hieno jatkumo merkkiliikeyhteistöillemme sekä osoitus siitä, että Autoklinikka on arvostettu toimija läpi autoalan, Autoklinikan franchising-toiminnoista vastaava Johannes Marttila sanoo.

Auto-Kehä liittyi Autoklinikan yrittäjäverkostoon 1.4. Yhtiö jatkaa edelleen itsenäisenä yrityksenä ja omalla nimellään, mutta kumppanuuden myötä Auto-Kehän vahinkokorjaamo saa Autoklinikka-ketjun yhtenäisen ilmeen.

–Tällaiset yhteistyömallit ovat toimialallamme erittäin tervetulleita. Autoklinikka on trendikäs ja kasvava autoalan yritys, jolta löytyy rutkasti osaamista. Tästä syystä alkava kumppanuutemme on meille mielenkiintoinen. Auto-Kehässä nojaamme edelleen pitkään historiaamme, mutta saamme matkalle mukaan Autoklinikan ja pääsemme hyödyntämään toistemme voimavaroja jatkossa, kertoo Auto-Kehän toimitusjohtaja Tom Mörck.

Autoklinikka-yhtiöt Oy