Naisten amerikkalaisen jalkapallon joukkue Lohja Lionesses karjaisee hyvän asian puolesta. Lionesses julkaisee vuodelle 2021 kalenterin, jonka myyntituotot lahjoitetaan lyhentämättömänä Plan Suomelle tyttöjen puolesta tehtävään työhön. Kalenterin upeat kuvat on ottanut valokuvaaja Miika Storm. Oman työpanoksensa projektille lahjoittivat myös kampaamo Dime Hair and Beauty sekä maskeeraaja Daniela Echkart.

Jenkkifutis on laji, joka yhdistää hyvin erilaisia naisia. Olemme varsin kirjava joukko niin taustoiltamme, iältämme, näkemyksiltämme kuin vartalonmalleiltammekin, ja silti jokainen meistä on kaunis, vahva ja upea persoona omalla uniikilla tavallaan. Haluamme toimia roolimalleina tytöille ja muille naisille ja näyttää, millaista todellinen kauneus meidän mielestämme on. Se on tässä hetkessä, meissä jokaisessa, ei sosiaalisen median photoshopatussa kuvavirrassa. Vartaloaan saa ja pitää rakastaa, sillä se on vahva ja ihmeellinen ja pystyy melkein mihin vain! Kuuluu Lohja Lionessesin naisten viesti.

Kalentereiden ennakkomyynti alkoi sunnuntaina 11.10., joka on kansainvälinen Tyttöjen päivä. Tyttöjen päivä on juhlapäivä, joka nostaa esiin tyttöjen voiman ja mahdollisuudet. Toisaalta se muistuttaa syrjinnästä, jota tytöt kohtaavat kaikkialla maailmassa ikänsä ja sukupuolensa takia. Jokaisella tytöllä on oikeus saada laadukasta koulutusta, päättää elämästään, osallistua päätöksentekoon ja kasvaa turvassa. Kun tyttöjen oikeudet toteutuvat tasavertaisesti, maailma on parempi paikka kaikille.

Kalenterin myyntihinta on 25€. Ennakkotilaukset sähköpostitse osoitteesta aftlionesses@gmail.com.

Lohja Lionessesin naisten mielestä jokainen meistä on kaunis, vahva ja upea persoona omalla uniikilla tavallaan. (Kuva: Miika Storm)