Tänään: 25.06.2024

Toimittaja

Ilmoittautuminen lasten ja nuorten kesäleireille on alkanut

kesäleiri, lapset ja nuoret

Lohjan kaupungin nuorisotyö järjestää lapsille ja nuorille leiritoimintaa kesäkuussa. Osa leireistä järjestetään yhteistyössä Karjalohja-Sammatin 4H-yhdistyksen kanssa. Päiväleirejä järjestetään alakouluikäisille tänä vuonna keskustassa, Virkkalassa, Routiolla, Nummella, Ojamolla, Sammatissa ja Karjalohjalla.

Kesäkuun jälkimmäisellä puoliskolla järjestetään Rausjärven leirikeskuksessa kaksi leiriä, joilla leiriläiset pääsevät yöpymään: juhannusviikolla järjestetään alakouluikäisten leiri ja kesäkuun viimeisellä viikolla yläkouluikäisten nuorten leiri. Lisäksi Karjalohjalla pidetään kotieläinleirejä ja seikkailuleiri, joilla leiriläiset niin ikään yöpyvät.

Leireillä on luvassa monipuolista ohjelmaa laidasta laitaan: pelejä, leikkejä, ulkoilua, askartelua, leipomista, vaatteiden tuunausta sekä paljon muuta. Keskustan Digileirillä sukelletaan koodauksen maailmaan, opetellaan digivälineiden huoltoa ja ylläpitoa sekä muita digitaitoja. Karjalohjan Kotieläinleireillä ohjelmassa on eläintenhoitoa, kädentaitoja, saunomista ja uimista.

Jokaiselle löytyy siis varmasti leiritarjonnasta mieluista ohjelmaa. Tarkemmat tiedot kaikista leireistä ja lisätietoja antavien leiriohjaajien yhteystiedot löydät Nuori Lohjan verkkosivuilta. Leireille ilmoittautuminen on avoinna verkkosivulla 23.5. saakka.