Improvisaatioteatteri Oodi esittää improvisoidun musiikkiteatterinäytelmän Cafe Laurissa to 31.10. klo 19.00.

Lohjalla vaikuttava Improvisaatioteatteri Oodi toteuttaa improvisoituja musiikkiteatterinäytelmiä. Yleisön ei tarvitse osallistua improvisaatioon, vaan he saavat katsojina nauttia siitä, mitä kaikkea syntyy spontaanisti suoraan yleisön edessä: tarina, roolihahmot, musiikki, laulut…

Cafe Laurissa lavalla nähdään näyttelijät Mikis Jaakkola, Joni Paananen, Sari Rautakoski ja muusikko Lasse Aumala.  Lisäksi Lohjalla saadaan nauttia huippuvierailusta, kun keikalla esiintyy mukana yksi Suomen improtaivaan kirkkaimmista tähdistä, upea laulaja ja näyttelijä Elina Stirkkinen, Stella Polariksesta. 

Cafe Laurin yleisölle Paananen ja Rautakoski ovatkin jo tulleet tutuiksi, sillä he toteuttivat Suomi 100 -juhlavuonna Cafe Laurissa Kari Hotakaisen musiikkipitoisen tragikomedian ”Buster Keaton -elämä ja teot”

Paanasella on pitkä tausta laulajana. Hän on esiintynyt klassisena tenorina Jyrki Anttilan toteuttamissa opereteissa ja hallitsee myös kevyemmän musiikin tyylilajin. Rautakoski omaa pitkän, kansainvälisen kokemuksen teatterin parista. Hän on tehnyt kymmenen vuoden uran esiintyjänä Keski-Euroopassa ja valmistunut teatterikoulusta New Yorkista. Rautakoski tekee työtä freelancer ohjaajana ja vastaa Teatteri Aploodin toiminnasta.

Jaakkola on esiintynyt useiden lohjalaisten teattereiden tuotannoissa mukana ja omaa vahvan improvisaatiotaustan.

Aumala on lohjalainen pitkänlinjan muusikko, joka vastaa esityksen musiikista.

Improvisaatioteatteri Oodi etsii joukkoihinsa myös lisävahvistusta. Jos Sinulla on impron perusperiaatteet hallussa ja/tai tykkäät laulaa, laita sähköpostia osoitteeseen artandmusic.org@gmail.com
Treenit uusille starttaavat ma 4.11. klo 18-20 ja ne pidetään marraskuun neljänä maanantaina. Tervetuloa mukaan iloiseen porukkaamme!

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Improvisaatioteatteri Oodin esityksestä! Katsojien ei tarvitse pelätä, että heidät vedettäisiin näyttämölle, esityksen hoitavat näyttelijät ja laulajat.

Liput Improvisaatioteatteri Oodin Cafe Laurin esitykseen ennakkoon Cafe Laurista.

Mikis Jaakkola (vas), Joni Paananen, Lasse Aumala ja Sari Rautakoski.